ingbrzy
výkonný člen KLANu
- 209
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ten link už bohužel nefunguje. Poptal jsem toho Filipínce z Mazda3revolution a dám vědět, až zjistím cenu. Je to pravděpodobně z US, tak třeba nás bude víc za jedno poštovné
Tož kočenka.Gratuluju!A dík za návod.Tak přátelé, auto je ready a čeká se na techničák Ve čtvrtek přebírám a už se fakt nemůžu dočkat
Zobrazit přílohu 28965 Zobrazit přílohu 28966 Zobrazit přílohu 28967 Zobrazit přílohu 28968
Zvláštní, já v celém Brně viděl tak tři tyto Mazdy, z toho jeden sedan U práce na Vinohradech jedná červená stává už delší dobu, říkal jsem si... to mi někdo dělá schválně, abych se na to musel každý den dívat a závidět tu nádheruDalsi trojka v Brne? U nas v ulici (Bozetechova) parkuji tri a jedna ve stejne barve jako ta moje. Vite, jake to je, kdyz se rano vzbudim a leknu se, ze jsem cestou z hospody preparkoval auto!?
Podľa všetkého je to výbava PLUS.Krásný...a zprzní to základní výbavou.
EDIT: Tak to má nějakou na půl lepsi/horší výbavu? Kde jsou full led světla?
Co to je za prapodivnej vybavovej stupeň?
Taky bych řekl.Prostě PLUSko ve fajnovém polepu.Podľa všetkého je to výbava PLUS.
Tak jsem dnes přebral Karkulku 2. Je to fakt mazel! Chtěl jsem ji tak, jak sjela z návěsu, takže plná nálepek a špinavá jak vix Zítra jedeme na prodloužený víkend do Beskyd a protože má celou dobu chcat, nevypadá na túru, ale na zajetí auta A po víkendu mytí.
Budíky jsou zaprášené, takže jsem hned řešil, čím ten náchylný plast nejšetrněji ošetřit. Na jednom specializovaném detailingovém eshopu mi poradili speciální lubrikant do interiéru a ultra jemné mikrovlákno. Tak pak dám vědět, jestli jsem je taky poškrábal, nebo ne A na lak jsem pořídil mycí rukavici z pravé ovčí vlny
Jinak, ozval se mi ten Amík ohledně relokátor kitu přední RZ. Cena je 120 USD + doprava. Akorát teď je to nedostupné kvůli pandemii. Bude mít pak někdo zájem? (zatím předběžně)
Moc gratuluju.Ať ti dělá jenom samou radost.Docela by mě zajímalo co ti doporučili v tom detailingovém obchodu na ten přístrojový štít,když tak pošli odkaz.Já už to ofukuju jenom vzduchem.Tak jsem dnes přebral Karkulku 2. Je to fakt mazel! Chtěl jsem ji tak, jak sjela z návěsu, takže plná nálepek a špinavá jak vix Zítra jedeme na prodloužený víkend do Beskyd a protože má celou dobu chcat, nevypadá na túru, ale na zajetí auta A po víkendu mytí.
Budíky jsou zaprášené, takže jsem hned řešil, čím ten náchylný plast nejšetrněji ošetřit. Na jednom specializovaném detailingovém eshopu mi poradili speciální lubrikant do interiéru a ultra jemné mikrovlákno. Tak pak dám vědět, jestli jsem je taky poškrábal, nebo ne A na lak jsem pořídil mycí rukavici z pravé ovčí vlny
Jinak, ozval se mi ten Amík ohledně relokátor kitu přední RZ. Cena je 120 USD + doprava. Akorát teď je to nedostupné kvůli pandemii. Bude mít pak někdo zájem? (zatím předběžně)
Snad nevadí, když jsem dám přímý link, ale tímto prohlašuji, že s daným eshopem nemám nic společnéhoMoc gratuluju.Ať ti dělá jenom samou radost.Docela by mě zajímalo co ti doporučili v tom detailingovém obchodu na ten přístrojový štít,když tak pošli odkaz.Já už to ofukuju jenom vzduchem.
Vím co myslíš.Je fakt, že jsem to otíral asi třikrát mikrovláken s dlouhým chlupem na sucho(to jsem neměl dělat). Mám tam drobné škrábanečky,které jdou vidět jenom na plném slunci a ještě musí svítit do kapličky... naštěstí.Jinak to ofukuju vzduchovou pistolí a nedotýkáme se.O něco lepší je ten klavirák na středové konzole,ale ne o moc.Snad nevadí, když jsem dám přímý link, ale tímto prohlašuji, že s daným eshopem nemám nic společného
Lubrikant: https://www.detailingshop.cz/liquid-elements-insider-100ml-cistic-interieru/ (případně větší balení)
Mikrovlákno: https://www.detailingshop.cz/microfiber-madness-yellow-fellow-2-0-40x40cm-mikrovlaknova-uterka/
Ta hadra asi může být i nějaká levnější. Důležitý bude ten lubrikant. Když to prý uděláš obyčejnou vodou, tak se to spíš poškrábe.
Taky bych si myslel, že třeba stlačený vzduch ve spreji bude fungovat. Ale u nového auta mám na spodním okraji toho plastu takové "prachové mapy" nebo jak to popsat, tak by to s tím asi nehlo. Na další údržbu už bude možná stlačený vzduch OK.
Tak to je dost super, tzn opravdu je 122 a 150 na chlup po stránce HW stejná?100% portace ze 150k je hotová, kalibrace se liší jen směšovacím poměrem na open loop a dvěma mapami předstihu.