jirin_
výkonný člen KLANu
- 330
To bohužel netuším. Ale třeba ti to na goodwill vymění.I to je možné.
Asi to časem nechám vyměnit celé. Neznáš někoho, kdo by to dokázal opravit např. tím, že by na to nalepil nějakou matnou fólii?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To bohužel netuším. Ale třeba ti to na goodwill vymění.I to je možné.
Asi to časem nechám vyměnit celé. Neznáš někoho, kdo by to dokázal opravit např. tím, že by na to nalepil nějakou matnou fólii?
Přihrádka je snad vycpana od výroby ne? Takovým černým filcem.Sháním nějakou látkovou nebo jinou vycpávku v černém provedení do přihrádky na brýle, aby mi tam za jízdy nerachtaly. Máte někdo nějaký tip?
To jo, ale já ten prostor potřebuju zmenšit, protože mi tam ty brýle celkem lítají.Přihrádka je snad vycpana od výroby ne? Takovým černým filcem.
Aha. Mně se tam skoro nevejdou, tak co třeba nějaký malý polštářek? Tohle budeš muset asi najít na netu sám. Na ebayi bude takových volovin plno.To jo, ale já ten prostor potřebuju zmenšit, protože mi tam ty brýle celkem lítají.
Velkou pravdu máš.M6, CX-5, CX-3 mají SPZ pod maskou a M3 tím takhle sprzní
V poslední době mě toto nehorázně štve. Zatáhne se obloha, začne lít jak z konve, není vidět na pár metrů, ale plno aut má jen denní svícení, které stejně není moc vidět. Proč člověk nemůže ručně přepnout na potkávačky v takovém počasí, to tedy nechápu. Je to otázka asi jedné sekundy.Řeším to, protože za deště prostě ze zadu nejsem vidět, spínač na tmu ale často stále vidí světla dost i na nejcitlivější nastavení.
Protože spousta lidí spoléhá na všechny možné senzory a asistenty,místo toho,aby jak říkáš otočili páčkou a svítili normálně.Do dnes jsem nepochopil k čemu to denní svícení je? Já svítíme normálními světly pořád a nemusím nic řešit.V poslední době mě toto nehorázně štve. Zatáhne se obloha, začne lít jak z konve, není vidět na pár metrů, ale plno aut má jen denní svícení, které stejně není moc vidět. Proč člověk nemůže ručně přepnout na potkávačky v takovém počasí, to tedy nechápu. Je to otázka asi jedné sekundy.
Mám to taky tak. S klidným svědomím doporučuji. Mam tedy výbavu až po bose a nájezd 8400, jinak vše stejně.Tak jak to tu čtu, tak mám asi velké štěstí nebo mě zde zmiňované problémy teprve čekají. Mám sedan jen v plusu od půlky února, zatím najeto jen 4tis.,žádné pazvuky, žádné problémy s těsněním dveří,víčkem nádrže,třepajícím se zrcátkem …
Dokonce ani žádný defekt na laku nepozoruji (mám napředku fólii J). Jediné co pozoruji, tak je to sklíčko přístrojovky náchylnější k poškrábání, taky tam mám nějakou vlásečnici, zkusím ten Insider.
Z auta jsem stále nadšený a s čistým svědomím bych jej každému doporučil. Jasně, není to zatím žádný pořádný nájezd, uvidíme jak se to bude vyvíjet dál. Ale zatím to mám takto.
Na Aliexpress je kupa vzhledových dílů na naši M3 a dají se tam najít i sady na změnu interiéru z piano black třeba na karbon.I to je možné.
Jsem taky naprosto spokojený a víčko mě nerozhodí .Svezení parádní a taky klidně doporučíme.Mám to taky tak. S klidným svědomím doporučuji. Mam tedy výbavu až po bose a nájezd 8400, jinak vše stejně.
Totiž návody se zásadně nečtou, a prodejci (žel, nicméně pochopitelně) sami nemají moc potuchy, co to auto vlastně umí a neumí. Ridiči timpádem nejen že neví jak vynutit potkávačky, ale ani netuší, že v inkriminovaných podmínkách nesvítí.V poslední době mě toto nehorázně štve. Zatáhne se obloha, začne lít jak z konve, není vidět na pár metrů, ale plno aut má jen denní svícení, které stejně není moc vidět. Proč člověk nemůže ručně přepnout na potkávačky v takovém počasí, to tedy nechápu. Je to otázka asi jedné sekundy.