• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 3

A ty 2014 za skoro 300 litru mi prijdou predrazeny, ale to je moje oblibena pisnicka tady na forech :D

Ahoj tak díky všem za podporu, dneska teda auto zhlídnuté, teď jen dořešit přes týden papíry a bude doma :)) Zachvíli už jen udělat update profilu zde na mazda klanu a sbírat infa. Dle servisu hezké auto, bez větších problémů jen 3 ze 4 brz chvílemi přibržďují :D takže hádám že očištění od rzi snad pomůže, pokud ne tak nevím, měnit je prý nemá moc smysl, jsou hodně zachované. Ale jinak G165 v výbavě Namaka (ta z toho Německa) a je krásně červenáááá :)) Takže díky za rady, názory a doufám, že se uvidíme na nějakém srazu. Pokud je tu někdo, kdo má taky 3ku kolem Ostravy tak se s ním rád pobavím o zkušenostech osobně. Díky všem

Ak su zahrdzavene tak sa obavam ze precistenie nepomoze ale uvidis. Mne to na zadnych nepomohlo.

Odoslané z SM-A520F pomocou Tapatalku

Ak su zahrdzavene tak sa obavam ze precistenie nepomoze ale uvidis. Mne to na zadnych nepomohlo.

Odoslané z SM-A520F pomocou Tapatalku
super díky za názor, vyzkoušíme a uvidíme. Zatím budu zkoušet tu méně invazivní metodu

jen otázka nemá někdo náhodou naskenovaný servisní manuál? Já mám jen německý, a tohle tak odtušit ještě nějak zvládnu ale na drobnohled to není.

@Miriencz Tak přeju dobré nervy při nákupu. Vím o čem mluvím :) AAA nemají problém s nezávislým servisem, takže si můžeš nechat auto prověřit třeba v autorizáku.

Zdravím,
mohl bych vás poprosit o názor na tuto ojetinu:
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/18802778?goFrom=list
Auto splňuje všechny mé požadavky (121kw, výbava Revolution, plus ta barva). Cena se mi zdá na danou specifikaci celkem férová. Jediný problém mám s tím, že to prodává mototechna (součást třech áček), což mě celkem znérvózňuje.
Díky.
Ahoj klasika, nemaji plny vin - doporucil bych ti si o nej rixt a aspon to projet pres free cebiu. Min. Distanes info, jestli to bylo likvidovane v ramci havarijka a pokud bys mel o auto dost velky zajem tak bych doporucil i tu placenou. S elektronickou servisni knizkou a zaznamy o jednotlivých navstevach servisu jsem tak odhalil i opravu auta bez likvidace pojistovnou. Jinak drzim palce vypada moc hezky.

Servis to ma, posledni letos v unoru, to melo najeto necelych 46 tisic, koupeno v Kladne, prvni servis v Brne a dalsi pak v Praze. Na aute dokoupena i prodlouzena zaruka do 04/2022 nebo 150.000 km. Jestli to bylo bourane a kolik to melo majiteli se v servisce zjistit neda.

Servis to ma, posledni letos v unoru, to melo najeto necelych 46 tisic, koupeno v Kladne, prvni servis v Brne a dalsi pak v Praze. Na aute dokoupena i prodlouzena zaruka do 04/2022 nebo 150.000 km. Jestli to bylo bourane a kolik to melo majiteli se v servisce zjistit neda.
OK díky moc. No uvidíme pořád mě to vrtá hlavou, ta říká: "Ne jsou to áčka". Když se zase na to auto dívám, tak srdce říká "Jo to vypadá super ber to". Tak nevím.

pokud jak je tu psáno je na autě dokoupena i prodlouzena zaruka do 04/2022 nebo 150.000 km co řešíš ??? Případnou závadu budeš řešit se servisem

Já bych to taky nekupoval, jsou to Áčka. Navíc prodloužená záruka nic neznamená, jedině to, že 90% autorizáků ti bude 5 let veškeré problémy bagatelizoivat a snažit se neřešit. A ne už pak na všechno se navíc ta prodloužená záruka vztahuje.
Spíš si raději pohlídej ten VIN, může se stát, že to auto se třeba po půl roce někde objeví a nebude to z Áček.

Já bych to taky nekupoval, jsou to Áčka. ... Spíš si raději pohlídej ten VIN, může se stát, že to auto se třeba po půl roce někde objeví a nebude to z Áček.
Pak se nabízí otázka, kdyby to nebylo z Áček, jestli by bylo něco jinak.

To je nesmysl. Nekupovat auto jen proto, že ho prodávají AAA, pokud tedy nemám něco zásadního proti AAA. AAA vykupuje a prodává obrovské množství ojetin, takže je jasné, že ne všechny budou zrovna top. Ale takovéto zánovní auto bude s největší pravděpodobností v pohodě. Já osobně bych si na to vzal tak 2 dny dovolené :)

Jasně, uznávám že jim tam projde obrovské množství aut a že všechny pravděpodobně nestihnou očesat a "povylepšovat".
Nicméně už je to auto připravené na prodej obyčejným smrtelníkům, tak už jen z tohoto postu bych je nebral.
Ale nevím, třeba zrovna u tohoto kusu budeš mít při koupi ve smlouvě napsáno, že nekupuješ vrak. Tak pak už by se nad tím uvažovat dalo.

Back