Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
super díky za názor, vyzkoušíme a uvidíme. Zatím budu zkoušet tu méně invazivní metoduAk su zahrdzavene tak sa obavam ze precistenie nepomoze ale uvidis. Mne to na zadnych nepomohlo.
Odoslané z SM-A520F pomocou Tapatalku
super díky mocV angličtině je na netu stáhnutelný workshop manuál: https://mega.nz/file/mdR1VAjJ#TmDZY8Mbh4BPzyYdlYMAYB7IRjFNGar7Kf9AXdx2FmU
Díky. Zítra se na auto jedu podívat, tak uvidíme.@Miriencz Tak přeju dobré nervy při nákupu. Vím o čem mluvím AAA nemají problém s nezávislým servisem, takže si můžeš nechat auto prověřit třeba v autorizáku.
Ahoj klasika, nemaji plny vin - doporucil bych ti si o nej rixt a aspon to projet pres free cebiu. Min. Distanes info, jestli to bylo likvidovane v ramci havarijka a pokud bys mel o auto dost velky zajem tak bych doporucil i tu placenou. S elektronickou servisni knizkou a zaznamy o jednotlivých navstevach servisu jsem tak odhalil i opravu auta bez likvidace pojistovnou. Jinak drzim palce vypada moc hezky.Zdravím,
mohl bych vás poprosit o názor na tuto ojetinu:
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/18802778?goFrom=list
Auto splňuje všechny mé požadavky (121kw, výbava Revolution, plus ta barva). Cena se mi zdá na danou specifikaci celkem férová. Jediný problém mám s tím, že to prodává mototechna (součást třech áček), což mě celkem znérvózňuje.
Díky.
OK díky moc. No uvidíme pořád mě to vrtá hlavou, ta říká: "Ne jsou to áčka". Když se zase na to auto dívám, tak srdce říká "Jo to vypadá super ber to". Tak nevím.Servis to ma, posledni letos v unoru, to melo najeto necelych 46 tisic, koupeno v Kladne, prvni servis v Brne a dalsi pak v Praze. Na aute dokoupena i prodlouzena zaruka do 04/2022 nebo 150.000 km. Jestli to bylo bourane a kolik to melo majiteli se v servisce zjistit neda.
Já bych to nekupoval...Tak nevím.
Pak se nabízí otázka, kdyby to nebylo z Áček, jestli by bylo něco jinak.Já bych to taky nekupoval, jsou to Áčka. ... Spíš si raději pohlídej ten VIN, může se stát, že to auto se třeba po půl roce někde objeví a nebude to z Áček.