• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 3

Ahoj,
tak mi dnes zase trošku svitla naděje objevením tohoto nového inzerátu z Mazdy Tábor :) https://www.tipcars.com/mazda-3/sedan/benzin/mazda-3-sdn-2-0-revolution-top-navi-17267143.html Kvůli té Revolution Top výbavě bych asi překousla i stříbrnou, kterou jsme původně nechtěli. Cenově je to docela pod limitem, takže by zbylo případně na fólii.

Mohl by mi prosím někdo kouknout na VIN? Zdá se vám to na první pohled ok? Asi si zítra uděláme výlet.

Na poslední foto je vyfocená serviska. Z Tábora jsou Mazdy vždy OK a rozhodně doporučuji udělat výlet. Popřípadě kontaktovat pro detaily člena @Rajty ;)

Dobrý postřeh, koukání na VIN je v tomto případě plýtváním času.

Ah, jasně. Pardon. To je ta nadšená zbrklost :)

Poslední úprava:
To je fajn. Ackoliv cena je podle meho adekvatnejsi, nez u jinych kusu :), porad bych nezahazoval rict si o slevu... Sice v tom clovek musi mit asi trochu praxi, aby to neznelo moc definitivne nebo blbe (nevim kolik aut nebo jinych velkych veci, u kterych je smlouvani bezne, jste kupovali :)), ale ja se fakt osobne nesetkal s tim, ze by se ojeta i nova auta, ktery jsem kupoval pro sebe nebo pro nekoho jinyho, prodavaly za deklarovanou cenu. Nekdy to cloveku sami nabidnou, pokud vidi nekoho slusneho, od koho si slibuji dobry prubeh transakce, ale pokud ne, nejak bych si je citlive otrkal, jestli by pri bezproblemove transakci a rychle platbe byl prostor pro nejake snizeni ceny. Kdyz to clovek umi podat, nehrozi podle me zadna urazka nebo zavreni si dveri, vzdycky to asi radi prodaji za tu deklarovanou cenu. Za 300 by to bylo podle me skvely, ale i kdyby jen 5 litru dolu, porad by to bylo pet litru, ktery clovek muze vrazit do prvnich par nadrzi MaxxMotion 100 :D (Nebo necely dve novy pneu, pokud dobre vidim a jsou na tom Michelin Pilot Sporty, ktery na tom byly od novyho, a pri tom najezdu uz urcite budou mit to nejlepsi za sebou.)

Určitě bych něco ve vší slušnosti usmlouvat zkusila :) Rychlou platbu a vyřízení můžu zmínit vždycky, ale na cokoli dalšího už to hádám chce mít argumenty, zjištěné nedostatky. Uvidíme, jak to bude vypadat naživo. Interiér už asi nebude v nejlepším stavu, pneumatiky sjeté a taky je třeba škoda, že k tomu není i nějaká sada zimních do začátku. Jak říkáš, každá tisícovka dolů se počítá, takže by byla škoda to aspoň nezkusit :)

Teda já dnes nemohla přes nekonečné přemítání vůbec zabrat a když jsem konečně usla, zdálo se mi, že odjíždíme z prodejny s Mondeem :D

Každopádně velice milí prodejci, auto ve skvělém stavu a hned při první neohrabané projížďce jsem se zamilovala. Takže za týden je holka doma :heart:

mazda-rozlucka.png

Každopádně velice milí prodejci, auto ve skvělém stavu a hned při první neohrabané projížďce jsem se zamilovala. Takže za týden je holka doma :heart:
Gratulace, bude sloužit určitě parádně! Tak ať týden uteče co nejrychleji ;)

Ahoj tak u to prvni auto je mi tak trochu zname. Cca pred rokem a pul jsem se na nej byl (alespon podle vinu) podivat. Bylo to kousek od Vimperka. Jinak auto melo meneny blatnik a plast mezi svetly, (ktery byl, dle informace jen odreny). Snad ti to pomuze.
Ahoj Chlapi, moc díky za rady. Byl jsem se podívat na to druhé - no praštěné to bylo docela dost podle fotky, měnil se plast na boku a světlomet, rozstrik byl ale až na dveře. Chlap nasadil cenu tak vysoko prý protože je ke mně fér a to auto má nízký nájezd a známou historii... No když jsem mu naznačil, že chci nižší cenu tak řekl 5k dolů. Moje představa byla aspoň 20 :D tak jsme se nedohodli.
K tomu prvnímu autu díky za info o poslední prohlídce. Ještě se tě doptám přes soukromou zprávu. Hlavně na majitele. Podle všeho to taky nemohl prodat, nabízel to za 460, pak 400 pak 260 loni - kde je i nafocené z Cebii, že tam někdo u toho byl a teď teda za 200. Když jsem mu napsal tak to vypadá hodně podezřele. Chlap je prý zubař, momentálně v Řecku, prý v ceně je dovoz auta sem, nechá mě to prý vyzkoušet 5 dní a pak se mám rozhodnout. Je to hodně lákavé, ale i hodně podezřelé tak jsem zatím opatrný. Když jsem si vyjel z Cebii report tak jak říkal Lukasn byl měněný celý předek v Mazdě - když jsem se ho na to ptal tak říkal, že ho někdo trknul na parkovišti a protože měl moc dobrou pojistku (Casco nějaké) tak to nechal vyměnit celé. Ale taky jsem neviděl záznam o likvidaci tak fakt nevím. Mám v plánu z něho vytáhnout další informace o tom, jak to plánuje zařídit (prý to doveze DPD - už to prý udělal jednou a v pohodě) a případně být v kontaktu s policií a právníkem. Ani v Německu jsem totiž takhle lákavou nabídku neviděl. Zažil někdy někdo něco takového?

@ruckin Jo tyhle pohádky o "doktorech ze zahraničí" jsou vtipný. Ani jsem nevěděl že se tahle historka ještě v roce 2020 používá na chytání "rybiček". To už se spíš používá "důchodce co s tím moc nejezdil" i když i tenhle příběh vychází z módy :joy::joy::joy:

Vidím, že to je fakt jak přes kopírák. Nechápu ale, jak je možné, že to auto existuje a fakt bylo v ČR. Jedině. že ho ten majitel vůbec nemá a vymýšlí si.... No co, asi to přidám do té Sovy a nahlásím na policii. Asi s tím nic neudělají, ale třeba jo. Díky za info. Jinak bych ještě poprosil o názor, má tady někdo zkušenosti s tím, dojet si do Německa pro auto?

Vidím, že to je fakt jak přes kopírák. Nechápu ale, jak je možné, že to auto existuje a fakt bylo v ČR. Jedině. že ho ten majitel vůbec nemá a vymýšlí si.... No co, asi to přidám do té Sovy a nahlásím na policii. Asi s tím nic neudělají, ale třeba jo. Díky za info. Jinak bych ještě poprosil o názor, má tady někdo zkušenosti s tím, dojet si do Německa pro auto?
No staci najit stary inzerat... viz: https://autonoto.cz/mazda/3/hatchback/benzin/306444
No a urcite si bude vymejslet a auto skutecne mit nebude...

Ahoj Mazdáci, teď jsem narazil na tenhle inzerát. Co si o tom myslíte? Pokud vím tak takumi je taky docela velká výbava a ta cena je sice na hraně toho co jsem ochotný za to dát, ale v tomto případě je to auto novější a s malým nájezdem.
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/18777393?goFrom=list
Pěkný, ale jen taková technická vsuvka. Má to tažný + manuální převodovka + eko převodovka s dlouhým hlavním převodem = pokud by se ti zalíbila, tak si pohlídej při zkušební jízdě, aby nebyla moc opotřebovaná spojka.

Pěkný, ale jen taková technická vsuvka. Má to tažný + manuální převodovka + eko převodovka s dlouhým hlavním převodem = pokud by se ti zalíbila, tak si pohlídej při zkušební jízdě, aby nebyla moc opotřebovaná spojka.
Teda super díky za radu. Pokud by tě ještě něco napadlo jsem jedno ucho :)

Na druhou stranu, cena je super, stav vypada taky. Vybavu Takumi jsem mel 2x pujcenou, s mou Revolution si moc nezadala + sedacky mi prisly o dost lepsi nez Revolution textil a Revolution Top kuze. I kdyby byla spojka nacata, ma smysl to resit? Kolik je nova, 15 s praci?

Ahoj, myslis ten bily revolution nebo cervene takumi? Jako musim rict ze se mi moc libi ted shanim zapisy na servisce a zitra mu volam. Snad jsem neudelal chybu kdyz jsem nezavolal dneska, to by me..... Uvidime jak to dopadne

Back