• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 3

Tak už netřeba, nestihl jsem tam ani zajít na kontrolu a už je pryč. Mám na to v poslední době štěstí hehe

Nazdar všem, nezná někdo náhodou historii této Mazdy 3 ? Jestzli je o.k. tedy nebyla náhodou bouraná nebo nemá jinou vadu? Jasně od toho je Cebie, ale ta taky nemusí vědět vše. Myslíte že cena odpovídá ? Díky za poznatky.https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/18896388?goFrom=list
Vyzera to fajn, pan vyzera dokonca, ze by sa na cene aj dohodol (co by mohlo byt uz potom velmi fajn)... Cena je taka normalna, pre normalneho cloveka asi vyssia, ale tak idu proste casto mazdy. Mne osobne to za tu vybavu pride ale adekvatne + zimne komplety a predlzena zaruka. Treba vidiet :) Cebia a nahlad do servisnej knizky je samozrejmost.

v rychlosti k ceně, auto bylo inzerováno :

26.9.2017 nájezd 1000 km, cena 545 000 kč - Kodecar
23.10.2017 nájezd 1000 km, cena 535 000 kč - Kodecar
25.9.2020 nájezd 66 500 km, cena 459 000 kč - současný majitel
29.9.2020 nájezd 66 500 km, cena 449 000 kč - současný majitel
5.10.2020 nájezd 66 500 km, cena 429 000 kč - současný majitel

takže to zřejmě chce prodat a jde cenou dolů, dohoda by tedy určitě byla. Jinak není problém nechat prověřit přímo v Mazdě, ještě když je vůz stále v tovární záruce ;)

Mi pripomina moje zlevnovani takrka identicke trojky, onehda pred tremi lety. Nakonec sla za par tisic pod 400 na protiucet, protoze soukrome se mi to nepovedlo ;). Taky jsem startoval s dvouletou a shodnym najezdem na 450, zbozne prani, behem mesice a pul jsem sel na tech 400 a nabidky mi chodily od zajemcu ochotnych dat 350. Ja mam na ty prodeje aut asi smulu, nikdy jsem nedosahnul cen inzerovanych ostatnimi prodejci...

Nezazil jsem, ze by u me pri prodeji mych aut nekdo dost vyrazne (desitky tisic) nesmlouval, tak vsem doporucuju to samy, smlouvat dal, je to bezny, neni treba se stydet. Treba se tuhle taky podari za 400...

Ahoj Mazďáci, hrozně rád bych koupil M3 BL v dvoulitrovém benzínu, bohužel je vetšina nabízených kusů nad můj rozpočet, až jsem narazil na tuto:
http://abauto.cz/autos/mazda-3-2-0i-sport-111kw-dph-1maj-cr-manual/ (VIN: JMZBLA4G601193764)
Byl jsem se na ní podívat, narozdíl od inzerátu má najeto cca 295 tis. km, ty kilometry jsou na ní znát, motor už asi nemá výkon jako za mlada a byla volnější přední náprava, ale v zásadě asi vše funguje (až na levé zrcátko), jak má (dle technika, sám se v tom bohužel moc nevyznám). O ceně je majitel ochotný jednat.
Rád bych, aby sloužila ideálně ještě 5 let, samozřejmě bych jí věnoval potřebnou péči, ale nerad bych v tom úplně zahučel (už vzhledem k rozpočtu na auto je asi jasné, že úplně přebytkový rozpočet nemám).
Šli byste do ní, nebo se to až moc riziková koupě a ruce pryč? Případně za kolik? Budu moc rád za jakékoli názory.
Pokud tahle M3 ne-e, tak asi budu muset koukat po M6 GG.
Mějte se

tak ja uplne radit nemuzu. Sam mam jeste starsi M3 BK s 340k na hrbu. Ale me ta cena (121k) vzhledem k najezdu prijde prestrelena. Podle me bude mit prodejce velky problem to prodat. Za tech 99 bych o tom mozna uvazoval. Ale kolem 135k sezenes mnohem mene nalitane M3. A hlavne vem si nekoho sebou kdo tomu rozumi...treba by byl ochoten i nekdo z klanu

...Pokud tahle M3 ne-e, tak asi budu muset koukat po M6 GG.

M6/GG bych se vyhnul, protoze ta rezne jaxvine. Ta moje mela najeto ~250tisic, motoricky v poradku, dpf a komprese v pohode, zvenku na kastli nic, clovek by rekl ze auto v dobrem stavu, jenze kdyz sem se podival zespoda, to bylo maso! V nosnych castech byly prorezle diry, dokonce i v ramenech zadni napravy. S tim kdybych boural, tak se to snad rozsype na hromadku prachu.

A to sem koupil v 2007 jeden z poslednich kusu GG, a jeste pred prevzetim nechal na novem aute udelat nastrik podvozku. Ani pravidelne obnovovani nepomohlo. To auto zdechlo na rez, protoze se to nedalo nijak zpravit. Vyvarit to neslo, protoze tam nebylo nic zdrave, zadne misto kam svary prilepit...

Rikam ti chlape, jestli chces M6, pak hledej alespon GH. Radsi i bouranou, kdyz bude poradne opravena. Protoze kazda M6/GG se kterou se jezdi i v zime je dnes uz "vrazda"...

tak ja uplne radit nemuzu. Sam mam jeste starsi M3 BK s 340k na hrbu. Ale me ta cena (121k) vzhledem k najezdu prijde prestrelena. Podle me bude mit prodejce velky problem to prodat. Za tech 99 bych o tom mozna uvazoval. Ale kolem 135k sezenes mnohem mene nalitane M3. A hlavne vem si nekoho sebou kdo tomu rozumi...treba by byl ochoten i nekdo z klanu
Dík za odpověď, určitě bych se snažil tuhle koupit pod 100. Samozřejmě bych upřednostnil nějakou s menším nájezdem, ale ty jsou momentálně v nabídce kolem 170. Jinak jsem se stavil dnes v Mazdě a má komplet servisku, což je fajn a majitel s ní jezdil každých cca 20 tis. km / každý rok, což je takové na hraně, za každých 15 tis. bych byl radši, ale i toto je v zásadě asi dobré info.. Jinak samozřejmě bych byl moc rád, kdyby se na to se mnou ještě podíval někdo, kdo se v tom vyzná, ale odměnu můžu nabídnout spíše symbolickou.
Rikam ti chlape, jestli chces M6, pak hledej alespon GH. Radsi i bouranou, kdyz bude poradne opravena. Protoze kazda M6/GG se kterou se jezdi i v zime je dnes uz "vrazda"...
Oukej, taky dík za info, tak snad najdu nějakou tu M3 BL :)

Ahoj lidi,
Tak i na me se dostalo a chci si poridit “noveho” mazla. Procital jsem si dost jak na fb tak i zde na foru, tak viceme vim jake jsou na trojce mouchy.
Ale k veci, projizdel jsem CZ inzerce a par zajimavych kousku se objevilo.

https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/18958309

nebo https://auto.bazos.cz/inzerat/127136470/mazda-3-12i-88kw-skyactive-technology-20tiskm.php

popridade dovoz z DE
https://www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/Mazda-3-SKYACTIV-Sports-Line-Rückfahrkamera/vhc:car,pgn:2,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:16800_4_,frn:2015,slt:dealer,ful:petrol,ger:manual_gear,pwn:87,rdv:true,fsh:true/pg:vipcar/306372809.html

vite nekdo neco o techto kouscich?
U nemce neni vinko tak jsem zaklad nezjistil, ale co vim, tihle dealeri by meli byt v pohode. U Ceskych se mi nezda najezd hlavne u dovozu ze Svycarska.
Muj limit je max. 350k. Casem bych chtel udelat na aute male veci, ktere taky neco stoji. Diky vsem za postrehy.
Jsem z Ostravy, tak kdyby mel nekdo i nejaky tip budu jen rad.
Diky a at to jezdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslední úprava moderátorem:
Hlavně ať to není svařenina. Před dvěma lety jsem pomáhal vybírat BMko a co dovoz ze švajcu za výhodnou cenu, tak bez vyjímky každý byly zbořeniny daný nějak dohromady.

Za mne, určitě hledej lepší výbavu než challenge. Hlavně kvůli světům halogeny vs. bi-xenony. Pak jsou další rozdíly jako headup display, zvuk, atd. A ty km jsou takové zvlášní u toho švýcarského kusu, když to začalo jezdit 2015.
Právě že se mi to taky nezdá a smrdí to nekalem. Určitě bych chtěl lepší výbavu, nahodil jsem pro zajímavost kvůli ročníku a nájezdu.

Poslední úprava moderátorem:
Hlavně ať to není svařenina. Před dvěma lety jsem pomáhal vybírat BMko a co dovoz ze švajcu za výhodnou cenu, tak bez vyjímky každý byly zbořeniny daný nějak dohromady.

Ten nájezd by tomu mozna i odpovidal ale tohle by se snad melo dohledat pres vinko, jestli to bylo bourane..

Back