Super, tak gratuluji a přeji mnoho skvělých zážitků s tímto krásným autem.vyzera to tak, ze ano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Super, tak gratuluji a přeji mnoho skvělých zážitků s tímto krásným autem.vyzera to tak, ze ano
Vyzera to fajn, pan vyzera dokonca, ze by sa na cene aj dohodol (co by mohlo byt uz potom velmi fajn)... Cena je taka normalna, pre normalneho cloveka asi vyssia, ale tak idu proste casto mazdy. Mne osobne to za tu vybavu pride ale adekvatne + zimne komplety a predlzena zaruka. Treba vidiet Cebia a nahlad do servisnej knizky je samozrejmost.Nazdar všem, nezná někdo náhodou historii této Mazdy 3 ? Jestzli je o.k. tedy nebyla náhodou bouraná nebo nemá jinou vadu? Jasně od toho je Cebie, ale ta taky nemusí vědět vše. Myslíte že cena odpovídá ? Díky za poznatky.https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/18896388?goFrom=list
...Pokud tahle M3 ne-e, tak asi budu muset koukat po M6 GG.
Dík za odpověď, určitě bych se snažil tuhle koupit pod 100. Samozřejmě bych upřednostnil nějakou s menším nájezdem, ale ty jsou momentálně v nabídce kolem 170. Jinak jsem se stavil dnes v Mazdě a má komplet servisku, což je fajn a majitel s ní jezdil každých cca 20 tis. km / každý rok, což je takové na hraně, za každých 15 tis. bych byl radši, ale i toto je v zásadě asi dobré info.. Jinak samozřejmě bych byl moc rád, kdyby se na to se mnou ještě podíval někdo, kdo se v tom vyzná, ale odměnu můžu nabídnout spíše symbolickou.tak ja uplne radit nemuzu. Sam mam jeste starsi M3 BK s 340k na hrbu. Ale me ta cena (121k) vzhledem k najezdu prijde prestrelena. Podle me bude mit prodejce velky problem to prodat. Za tech 99 bych o tom mozna uvazoval. Ale kolem 135k sezenes mnohem mene nalitane M3. A hlavne vem si nekoho sebou kdo tomu rozumi...treba by byl ochoten i nekdo z klanu
Oukej, taky dík za info, tak snad najdu nějakou tu M3 BLRikam ti chlape, jestli chces M6, pak hledej alespon GH. Radsi i bouranou, kdyz bude poradne opravena. Protoze kazda M6/GG se kterou se jezdi i v zime je dnes uz "vrazda"...
Za mne, určitě hledej lepší výbavu než challenge. Hlavně kvůli světům halogeny vs. bi-xenony. Pak jsou další rozdíly jako headup display, zvuk, atd. A ty km jsou takové zvlášní u toho švýcarského kusu, když to začalo jezdit 2015.Pardon omylem jsem nahodil 2x stejny odkaz. Ten druhy je
https://auto.bazos.cz/inzerat/127136470/mazda-3-12i-88kw-skyactive-technology-20tiskm.php
Sent from my iPhone using Tapatalk
Právě že se mi to taky nezdá a smrdí to nekalem. Určitě bych chtěl lepší výbavu, nahodil jsem pro zajímavost kvůli ročníku a nájezdu.Za mne, určitě hledej lepší výbavu než challenge. Hlavně kvůli světům halogeny vs. bi-xenony. Pak jsou další rozdíly jako headup display, zvuk, atd. A ty km jsou takové zvlášní u toho švýcarského kusu, když to začalo jezdit 2015.
Hlavně ať to není svařenina. Před dvěma lety jsem pomáhal vybírat BMko a co dovoz ze švajcu za výhodnou cenu, tak bez vyjímky každý byly zbořeniny daný nějak dohromady.
bez celého VINka to jde blbě. Na přání prodejce VIN skryto, to ať jde někamZdravím, mohl bych poprosit, kdo se v tom vyzná a má třeba i přístup do Cebie , mrknout na tohle auto ? Nezdá se mi cena, která je vzhledem k výbavě a počtu najetých km nějak nízká. Třeba někdo přímo zná tohle auto nebo majitele. Budu rád za jakýkoliv postřeh a radu.díky. https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/18950024?goFrom=list
Cele VIN je vidno medzi fotkamibez celého VINka to jde blbě. Na přání prodejce VIN skryto, to ať jde někam