• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 3

Nazdar všem, nezná někdo náhodou historii této Mazdy 3 ? Jestzli je o.k. tedy nebyla náhodou bouraná nebo nemá jinou vadu? Jasně od toho je Cebie, ale ta taky nemusí vědět vše. Myslíte že cena odpovídá ? Díky za poznatky.https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/18896388?goFrom=list
Osobně si myslím, že už ta inzerovaná cena je pěkná. Ještě, aby to bylo všechno v pořádku ;). Vzít do autorizovaného servisu a pořádně proklepnout.

Nenašel by se nějaký odborník na ojetá auta z okolí Prahy, který by za menší odměnu mi pomohl odhalit pro mně skryté vady Mazdy 3 BP , kterou mám v úmyslu koupit. Bohužel nikoho neznám kdo by poradil nebo nejraději se jel se mnou podívat. tak kdyby byl někdo tady na fóru ochotný, byl bych rád. Předběžně by se jednalo o 18.12. a je to v Praze. Díky všem.

BP je dost nová a všechny ještě v tovární záruce , co by měla mít za skryté vady???

Jedná se o referenční vůz Mazda ČR který prodává po 1 roce používání. asi je mění po roce, nevím. No jde mi o to, jestli třeba ,pro jistotu nebyl nějak bouchlý, mimo běžných ťukanců, ty neřeším, ale nemohlo být nějak vážněji poškozeno a oprava provedena mimo pojišťovnu, když je to vůz dealera. což nedohledám ani v Cebii a jiných. Jsem po zkušenostech nedůvěřivý a chci abych se mohl spolehnout mimo ujištění prodávajícího že je vůz opravdu o.k. A tak jsem chtěl někoho z místních znalců co třeba se v tom vyznají na co zaměřit a zkontrolovat aby když bude mít čas se jel na to mrknout. Jsem z Kroměříže, takže pro mně celodenní výlet a nerad bych někomu naletěl. No a ještě mi trochu vadí,ale snad by to nemusel být takový problém, že olej byl měněn poprvé až po 18000km. No ale to snad nebude taková hrůza. ty se v ojetých autech nějak vyznáš a víš kam se a na co podívat? Možná by stačila nějaká konkrétní praktická rada jak odhalit bouračku.

Jo dobrej tip. to by snad neměl být pro prodejce problém.Díky.

Zdar lidi. Tak koupě mazdy se trochu uspíšila, proto jsem nucen rychleji neco vybrat. Dival jsem se hlavne na nemecke stranky, kde by par kousky prislo vhod ale.. mam chapat ze u vybaveni nakama neni bose ani hud? Pokud ne, budu muset hledat znovu
Kazdopadne budget bude cca 390k a chtel bych tam mit zahrnuto i cenu za dovoz a poplatky. Ptam se, zda se da za ten peniz sehnat i kloudna mazda 6, nebo jestli mate nejake typy ohledne trojky. Diky vsem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Headup bez promítání na sklo IMO není o co stát, ale BOSE se hodí. No vždycky to můžeš dostrojit (z Allegra) nebo zesilovačem s DSP.

Headup bez promítání na sklo IMO není o co stát, ale BOSE se hodí. No vždycky to můžeš dostrojit (z Allegra) nebo zesilovačem s DSP.

Myslim ze nekde tady jsem cetl, ze nakama je jako revolution. Pak teda nechapu proc tam neni bose atd. Takto se mi zase zuzil vyber
Dostrojit se to sice da, ale proc to nemit rovnou pri koupi auta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ale zase jako sedačky kůže-alcantara...
To jo, pořád by tam bylo to ALE. Trochu se ztrácím v těch výbavách. Našel jsem ještě Urban limited.
Mám představu, aby auto mělo BOSE, pokud ten HUD není žádná výhra, asi bych jej oželel, i když by mi to bylo líto, kožené sedačky by byly fajn. A co se týče otáčkoměru, ten bych chtěl ten masivní uprostřed. Dělalo se to tak jen do nějakého data, nebo to taky záleží od výbavy?

kožené sedačky by byly fajn
tak ty mne v reálu vůbec nepřesvědčily a pokaždé jsem koukal, aby v konfiguraci nebyly, takže jsem měl bohužel vždy ty nejvyšší výbavy mimo hledáček a končil u výbav Revolution.
K otáčkoměru - myslím si, že byl ve 165 koňových variantách, ale jistý si nejsem

tak ty mne v reálu vůbec nepřesvědčily
Asi subjektivní názor,ale už jen do vzhledu to má co do sebe. Když se dívám na ty látkové jak jsou po stranách vytahané. Oku to moc nelahodí. Ale o pohodlí, nebo celkově kvality zpracování nevím nic, neseděl jsem ještě v tom :)

Asi subjektivní názor,ale už jen do vzhledu to má co do sebe. Když se dívám na ty látkové jak jsou po stranách vytahané. Oku to moc nelahodí. Ale o pohodlí, nebo celkově kvality zpracování nevím nic, neseděl jsem ještě v tom :)
Chce to vyzkoušet. Někomu vadí, že jsou v létě po nasednuti rozpálené a v zimě zase vymrzlé, než začnou topit, nebo větrat. Taky jsem jich viděl spoustu popraskanych a zpuchřelých. Kůže potřebuje rozhodně větší péči než textilní

tak ty mne v reálu vůbec nepřesvědčily a pokaždé jsem koukal, aby v konfiguraci nebyly, takže jsem měl bohužel vždy ty nejvyšší výbavy mimo hledáček a končil u výbav Revolution.
K otáčkoměru - myslím si, že byl ve 165 koňových variantách, ale jistý si nejsem
Ten otackomer zavisel od vybavy. Bol od revolution ak si dobre pamatam.

Odoslané z SM-A520F pomocou Tapatalku

Podle manuálu, pokud to má HUD, tak to má velký otáčkoměr. Tzn. zpočátku byl od výbavy Revolution, v roce 2017 přibyla mezi Attraction a Revolution ještě výbava Takumi, která taky dostala HUD. Aspoň co se ČR týká...
1607945839191.png

Nepříjde vám ten nájezd vůči ceně trochu neúměrný ?
Když jsem se snažil najít na mobile.de podobné auto, tak jsme se s cenou ani nepřiblížil.
Neví někdo o tom autě něco ? https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/18950024?goFrom=list
už se tu na ní někdo ptal, byla inzerovaná už 11.11.2020

a byla i odpověď https://www.mazdaklan.cz/threads/nakup-ojete-mazdy-3.105/post-96225

A já si říkal, že už jsem to někde viděl ?
Nákup mazdy asi nedopadl, nebo inzerát ještě nesmázli?
Každopádně díky ;)

Back