- 3 506
Vždyť to není žádný čip ?, pouze odemknutí origo softuChip bych ale v záruce nedával
Poslední úprava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vždyť to není žádný čip ?, pouze odemknutí origo softuChip bych ale v záruce nedával
Perfektní rady, díky... nakonec jsem se rozhodla pro tu 88kw z autoservisu z HK, a protože je to neautorizovaný servis, tak si sháním mechanika, aby mi tohle všechno zkontroloval. VIN je zatím skrytý, takže předpokládám, že se ověří na místě. A jak říkáš, barva je subjektivní, já mám třeba taky například radši šedou než bílou. S těma dírkama od kamínků se dá něco dělat nebo vůbec nic?to @Anežka . Tak se trochu zapojím do diskuze. Jak výše přátelé píší, tak určitě vzít měřič laku a projet všechny díly, pro jistotu, nevěřit prodejci. Nechat si z autorizáku, což Autopalace je vyjet servisní historii co a kdy bylo na autě dělané, hlavně jestli není přestřelený interval pro výměnu oleje, může se stát. Mělo by to být každých max. 15000km nebo rok ideální stav výměny 10-12000km. Zhlídnout spodek, jestli tam není,jakože by neměla být u tak mladého auta nějaká koroze. No a Cebia report nebo i na stránkách ministerstva dopravy jde prověřit VIN zdarma. Že je to slabší motor bych neřešil, dá se po domluvě se @shr3k upravit. No jinak co se barvy týče, protože mám tu samou Machine Grey, ale na M3 BP, tak ten lak mi přijde tvrdší a tím pádem aspoň já mám na kapotě dost dírek od kamínků.Měl jsem CX-3 v RedSoul-červené a tam za dva roky užívání tak 3 dírky, ten červenej lak je prý měkčí. Ale výběr barvy je na každém. Mně se líbí taky víc šedá .Tak šťastnou ruku při výběru.
Dobrý, pochopila jsem to a dokonce jsme se shodli i v postupu..to @Anežka .Jejda, zase jsem trochu zaspal. Tak pokud jsem pochopil tak ta z Autopointu už padla a teď ji předběhla z Sauta. No tak to napiš prodejci ať Ti pošle VIN a proklepni. Nejlépe zavolat a domluvit se s některým autorizákem, který Ti vyjede servisní historii. No mám dojem že tento bazarista vozí auta zvenku (zahraničí). Tak to dvojnásobná opatrnost.
no nemusí to být 130 tis, ale musela by se oželet výbava a stačilo by přidat 80 tis https://www.autopalace.cz/skladove-...3-2-0-i-g122-adaptiv-mrtvy-uhel-cz547920.htmlJen dotaz: není lepší přidat 130 tisíc a koupit si novou trojku s komplet zárukou, do které se první tři čtyři roky nebudou cpát peníze? Vím že 130 tisíc je už dost, ale já bych si radši půjčil nebo chvilku počkal a koupil už auto nové. Ale to je jen můj pohled.
Díky za tip, vypadá skvěle! Jenom musí být doma velká porada, protože to už je +130k nad náš limit.no nemusí to být 130 tis, ale musela by se oželet výbava a stačilo by přidat 80 tis https://www.autopalace.cz/skladove-...3-2-0-i-g122-adaptiv-mrtvy-uhel-cz547920.html