• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 3

@Anežka možná trochu z ruky, ale nestálo by to za zkouknutí ?

Moc díky všem za tipy, začnu obvolávat. :)
Napsala jsem ještě dle vašich recenzí na autozdovozu.cz.

Jinak jestli můžu poprosit, tak tady je VINko té šedé z HK: 3MZBN64660M339885

To @Anežka .jeste jsem si vzpomnel ze v autorizaku kam jezdim na servis obcas nejakou Mazdu prodavaji.myslim ze je vozi z Nemecka.Kdyz tak zkus tady na foru kontaktovat @shr3k .on s nima nejak uzce spolupracije treba by ti o tom rekl vic.nebo jim rovnou zavolej co shanis za auto a uvidis.Jsou to fajn pohodovi lidi a v Mazdach se vyznaji.delaji je uz roky.driv je i prodavali ale uz delaji jenom servis na ktrery mimochodem jezdi lidi i z dost vzdalenych mist.je to Autoefekt Zlin nevim kdo tam ma na starost dovoz ja vzdy se bavim s p.Bouckem.za zavolani nic nedas.

No dival jsem se na bezplatne provereni ministerstva dopravy a cebie ale ani jeden nema zaznam o najetych km.takze nelze asi proverit.asi bych dal od toho ruce pryc.ale rozhodnuti je na tobe ?

slušné Mazdy vozili i https://tabor.mazda.cz/ pan Reitmajer

popř. https://www.facebook.com/Vozy-z-dovozu-specializace-zn-Mazda-101071978741831/

A nechces rovnou 6ku?
to už je možná reálnější CX-3

Poslední úprava:

Od 3MZBN64660M339885 dej ruce pryč a vůbec nad ní neuvažuj.

Poslední úprava:
@M3grey napíšu jen základní info:
Dle inzerátu: původ česká republika, najeto 43900km, vyrobeno 4/2018

Dle info: dovoz, 11/2020 v 44346km havárie v Německu s odhadem opravy 10000EUR, vyrobeno 2017
Pro publikum toto info myslím že postačuje aby věděli "vo co gou"

@M3grey napíšu jen základní info:
Dle inzerátu: původ česká republika, najeto 43900km, vyrobeno 4/2018

Dle info: dovoz, 11/2020 v 44346km havárie v Německu s odhadem opravy 10000EUR, vyrobeno 2017
Pro publikum toto info myslím že postačuje aby věděli "vo co gou"
Tvl zřejmě slušný oddíl v HK ?

Tak oni uvadeji CZ puvod i u te CX-5 a vyfoti tam nemecky servisni stitek. Zrejme lepsi oddil, no..

Zdravím Vás vespolek, dnes jsem nakoukl poprvé a uvažuju o koupi 3ky co říkáte na tuhle?

@Anežka @Mantaman461 - teď jsem viděl, že na FB skupině Mazdaři CZ/SK se objevilo toto auto. Docela mě zaskočila cena, nevím ale vůbec v jakém je stavu.1628704547178.png

je to BM/2014...ty tak ted chodi...:(
mit ji bliz tak po ni jdu...

u té modré je ta cena řekl bych normální...levnější moc nebývají...a nebo jsou bez výbavy

Já teda kupoval novější (2016 BM), ale za stejnou cenu přímo v zahraničí a z výbavy té modré trojky mi chybí android auto / apple car play (což je docela dobrá věc pokud chcete používat navi i bez drahého update map v mazdě), přední parkovačky, vyhřívání zrcátek, druhá sada kol. A nájezd byl přes 100t. Možná je to tím rokem výroby, ale fakt se mi to zdá jako dobrá cena. Je ale pravda, že už to tak moc nesleduju

asi jo, za hranicí určitě budou levnější, a tihle lidi to taky nedělají jako charitu aby nevydělávali ;)
a co ta červená z HK? nemá to teda origo podvozek a výfuk, máte s tím nějaké zkušenosti?

je to dnesni inzerat, hadam ze do tydne je pryc...
pred rokem jsem vahal nad podobnou za 250k, takze za rok to vylezlo o 50k coz je masakr :(

Back