• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 3

@Mantaman461 Podle mě je ta červená super. Podvozek se dá vyměnit, kdyby ti nevyhovoval. Píšou tam, že je k dispozici originál.
Myslím si, že to bude opečovávaný kousek. Já kdybych sháněl, tak do toho jdu.

to mě taky napadlo že by to nemuselo být ve špatném stavu když si s tím někdo vyhrál
na co bych se měl při prohlídne zaměřit? co by mohlo třeba zlobit?

@Mantaman461 Já bych si nechal vyjet servisku, kvůli výměně oleje a zaměřil bych se akorát na korozi podvozku a jak to jezdí. A taky je dobré zkontrolovat zadní brzdy. Rády reznou. A ještě může zlobit sklápění zrcátek, ale to je klasika.

Tak komplet brzdy už určitě budou vyměněné a nové vydrží 2x tolik, než brzdy z výroby. A zrcátka blbnou až u nové BP, u BM/BN s tím problémy nejsou ne? Spíš bych se zaměřil na historii auta, proč to má německé rámečky, kdo byl první majitel atd. Pak až servisní intervaly, olej, podvozek atd.

Díky. Uvidím co se povede. Je to dovoz tak proto jsou německé rámečky.

teď vyskočila nová u Znojma
taky minule měli hezkou v červené a dlouho se neohřála

Ahoj Klane, můžu mít dotaz, kde/jak se vlastně zjistí, že je auto bourané? Nebo se to někdy zjistit vůbec nedá?
Na Cebii nic není, auto je z ČR.

B63106DE-BEFB-44C8-A488-5B6D68B0FA88.jpeg

Poslední úprava:
@Max6 totiž z minulého VINka vytáhl úplně všechno… Tak mě jen zajímá, jestli tyhle informace získal přes servis v ČR? Díky. :)

Moc vás někoho prosím prověřit ještě poslední VIN: 3MZBN64660M349110 (Mazda dovoz Německo)

Díky, a pak už vám dám pokoj. :grinning:
Hezký víkend všem.

Tak mě na parkovišti taky někdo ťuknul do zadního nárazníku, který se promáčkl a škoda za 30 tisíc. To je hned.

Back