• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 3

jj auto v UK, zaloha za dopravu a posledne jsem nasel stejny fotky stejnyho auta za dvojnasobnou cenu na tom samym serveru..dokonce to melo ramecky bazaru co to nabizel :D

? bych normálně napsal, že tam pořád létam na služební cesty a není problém se na něj dojet podívat přímo v UK.

Ještě jeden dotaz. Těch aut u nás na tehu je nula prd na výběr , tak jakou máte zkušenost třeba s carvago?

Co to může být za výbavu? Vypadá to na challenge, ale má to zadní senzory a zatmavená zadní skla jako attraction. A cena se mi zdá docela vysoká. Jsem zvědav, zda to prodá.

Moc tam toho nepíše a cena mi přijde hodně nízká. Podobné předváděčky jsou o 100k Kč dražší.

no žádné konkrétní info, VINko, původ atd, aby to nebyl nějaký plaváček :rolleyes:

tak vin je JMZBP6HHA01135028
auto je z DE po nehodě, ríkal mi že nárazník kapota světlo chladičová stěna, chladiče byly ok, a přední kabeláž k senzorům a kameře
nevím proč mi ale při prověřování VINka neukázalo žádnou nehodu
IMG20210628094102.jpg IMG20210628094137.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Ahojte, kamarád si kupuje ojetou trojku a říkal jsem si, zda byste mi někdo prosím neproklepli VINko, jestli není nějaký zaznamenaný háček - 3MZBM54661M110250
Předem díky moc :)

Mohl bych poprosit o lustraci jedne nemky?
JMZBM546611153523
Predem diky

Zdravím, mám dilema mezi těmito třemi auty, neznáte někdo nějaké nebo nebl se případně někdo podívat? Ty ceny 350k jsou podle vás v normě?

Čaute..plánuji koupit svoje první auto a rozhodl jsem se pro Mazdu 3 2.0 110kw...chtěl bych se vás zeptat na názor ohledně těchto dvou inzerátů a popř proč do toho nejít nebo nějaké poznatky. Limit mám 150 000kč.
Děkuji za jakékoliv informace :)

Čaute..plánuji koupit svoje první auto a rozhodl jsem se pro Mazdu 3 2.0 110kw...chtěl bych se vás zeptat na názor ohledně těchto dvou inzerátů a popř proč do toho nejít nebo nějaké poznatky. Limit mám 150 000kč.
Děkuji za jakékoliv informace :)

Ahoj,pohlídej si hlavně rez, pazvuky/bouchání/klepání od podvozku, spotřebu oleje a tichý chod motoru. Já bych teda volil spíš druhou generaci BL.

Ahoj,pohlídej si hlavně rez, pazvuky/bouchání/klepání od podvozku, spotřebu oleje a tichý chod motoru. Já bych teda volil spíš druhou generaci BL.
jakože bude teda dle tebe lepší volba v té cenové kategorii radši jít do 1.6i než tady to co jsem poslal. Díky za odpověď :)

@kwasii Já vím, že se teď ceny ojetin naprosto zbláznily, ale mě prostě přijde dost dávat 150000,- za první generaci, která je dneska už dost stará. Chápu, že 2.0 je 2.0 a ta 1.6 je razantně slabší už jen tím že jí má jen 5ti stupňovou převodovku, ale mám takový strach že pokud tu první generaci BKčko nekoupíš od nějakýho majitele kterej si jí šlechtí,tak dneska v těch autobazarech bude samej šrot do kterýho ti budou hučet peníze jak z vodopádu.
Oboje auta co jsi poslal bych proklepnul víc než důkladně - hlavně vizuelní, papírová a fakt pořádná kontrola mechanikem.

Hlavně si pamatuj: Pěkný a funkční auta se nevyvážejí, protože k tomu není důvod a prodají se ve svym státě.

150k za BK?...no ty kraso
za chvili budu posilat dal svoji 1.6 ale tolik bych si za ni chtit netroufl :cool:

Back