Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Však já bych mu napsal, že se mi pro to staví švagr a přivezu si to po ose.bych normálně napsal, že tam pořád létam na služební cesty a není problém se na něj dojet podívat přímo v UK.
Ahoj,pohlídej si hlavně rez, pazvuky/bouchání/klepání od podvozku, spotřebu oleje a tichý chod motoru. Já bych teda volil spíš druhou generaci BL.Čaute..plánuji koupit svoje první auto a rozhodl jsem se pro Mazdu 3 2.0 110kw...chtěl bych se vás zeptat na názor ohledně těchto dvou inzerátů a popř proč do toho nejít nebo nějaké poznatky. Limit mám 150 000kč.
Děkuji za jakékoliv informace
Mazda 3 2,0i SPORT KŮŽE, BOSE
Prodám za 125 500 Kč, najeto 189 474 km, objem motoru 1 999 ccm, Prostějov, Inzerát na serveru TipCars Mazda 3www.tipcars.com
Mazda 3 2.0i 16V 110KW SPORT | Sauto.cz
Inzerát na prodej Hatchback Mazda 3, 2.0i 16V 110KW SPORT. Stav: Ojeté; motor: 1 999 ccm, Benzín; barva Černá; tachometr 173 000 km; cena 114 990 Kč; prodejce Autobazar Auto Centro - Rajhrad - okres Brno-venkovwww.sauto.cz
jakože bude teda dle tebe lepší volba v té cenové kategorii radši jít do 1.6i než tady to co jsem poslal. Díky za odpověďAhoj,pohlídej si hlavně rez, pazvuky/bouchání/klepání od podvozku, spotřebu oleje a tichý chod motoru. Já bych teda volil spíš druhou generaci BL.