kwasii
nový člen
- 4
no právě že je to uplně bokem chtěl jsem něco svižnějšího záropveň ale je to moje první auto..tak je as izbytečné kupovat takové když to nemusí být vůbec v poho....radši bych měl pohledat teda něco 2010+ a do 150k by mohlo být něco rozumného ne? fakt se v tom vubec nevyznám@kwasii Já vím, že se teď ceny ojetin naprosto zbláznily, ale mě prostě přijde dost dávat 150000,- za první generaci, která je dneska už dost stará. Chápu, že 2.0 je 2.0 a ta 1.6 je razantně slabší už jen tím že jí má jen 5ti stupňovou převodovku, ale mám takový strach že pokud tu první generaci BKčko nekoupíš od nějakýho majitele kterej si jí šlechtí,tak dneska v těch autobazarech bude samej šrot do kterýho ti budou hučet peníze jak z vodopádu.
Oboje auta co jsi poslal bych proklepnul víc než důkladně - hlavně vizuelní, papírová a fakt pořádná kontrola mechanikem.
Hlavně si pamatuj: Pěkný a funkční auta se nevyvážejí, protože k tomu není důvod a prodají se ve svym státě.
no jakože to je strop s tím že henty jsou za cca 120 + něco do servisu..ale proto mě zajímá konstruktivní názor z jiného pohledu jestli vůbec auto z roku 2008 za takovou cenu má smysl150k za BK?...no ty kraso
za chvili budu posilat dal svoji 1.6 ale tolik bych si za ni chtit netroufl