- 867
Všechny modely by měly mít elektronickou servisku a to už snad někdy od roku 2005 takže je to nějaké divnéservisni kniha chybí (elek. tento model nemá),
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Všechny modely by měly mít elektronickou servisku a to už snad někdy od roku 2005 takže je to nějaké divnéservisni kniha chybí (elek. tento model nemá),
Jestli se opravdu neda dopatrat k servisni knizce, pak jen proto, ze nekdo na to nabouchnul VIN co si vymyslel a v Mazda-servisu jej vubec neznaji. A takove svinarny se delaji opravdu jen kdyz to jinak nejde (treba ze se vemou dve-tri totalky, a z nich se svari uplne "nove" auto). Ruce pryc...servisni kniha chybí (elek. tento model nemá)
Viz poslední věta: spousta lidí jsou jen uživatelé auta co točí volantem a tankují palivo, mají ho jen k přemístění z bodu A do B a nic víc je nezajímá. A ti nikde nekoukají na fora nebo skupiny a už vůbec se nehlási do nějakých klubů a klanů. Takže to jde úplně mimo něPokud není elektronická servisní knížka, tak by měla být k dispozici papírová servisní knížka nebo faktury s rozpisem práce. I já sám svýmu autu vystavuju servisní deníky, protože nechci platit Lexusu za přístup k zápisu do el.knížky a až to budu za 300 let prodávat do BBB auto, tak aby byl nějaký papír, co se s autem dělalo, který jestli předají dalšímu majiteli bude fajn, ale mě už to bude jedno.
Často se setkávám, že při prodeji mimo bazar kolikrát lidem postačí i fórum jako je tohle, když tam bejvalý majitel vedl nějaký info.
Prosim precti si to jeste jednou. Psal jsem o nekom, kdo asi pred rokem shanel cca triletou az petiletou trojku a byl ochotny dat az 500, za coz pred rokem byly k mani i nejake predvadecky uplne nove generace trojky (teda asi za 530). Letos uz vidim nejlevnejsi za 595, ale treba by se jeste neco ukecalo, kazdopadne rozdil mezi 595 za uplne novy auto s vicemene plnou zarukou, s rozhodne pohodlnejsim podvozkem, lepsim interierem, o parnik lepsim odhlucnenim, vs treba 450, za co se prodavaji ctyr a petilety Revolutiony predchozi generace v hezkym stavu... zrovna je teda v nabidce jedna 4.5 leta za 430, ale to byla v posledni dobe spis vyjimka.Predvadecka trojky za kolik? Moje trojka stálá nová 550 tisíc. Nová BP v podobné výbavě stojí cca o 100 000kc více. Tazatel řeší auto s vyšším najezdem a cenou kolem 330 000kc. Proti konkurenci měla BM BN poměrně nízké ceny. Nová v plné palbě vyšla na 600 000kc. Nedivím se tedy že nepadaji na ceně když obyčejný focus golf nebo Astra vyšli dráž. To auto má umernou cenu ojetiny k tomu co nabízí. Podívej se na jiné výrobce co nabízí za podobné ceny. Za mě je nesmysl aby aktuálně BM padali pod tři kila a když už tak je to dodelana mrcha v dieslu.
Samsung S22 256GB Tapatalk