Ahoj, v lete jsem kupoval Mazdu 6 GH 2.5 benzin, takze uplne presne to co chces ty a i podminky jsem mel podobne.
Napisu ti me zkusenosti.
1) Jako nejdulezitejsi vec povazuji nechat si vyjet el. servisni knizku a brat jen auto, co ma pravidelnou servisni historii.
Ja nakonec vzal dovoz ze Svycarska, auto po leasingu a zaznamy byly kompletni az na posledni rok. Dokonce jsem psal email do toho servisu do Svycarska a odpovedeli mi

ze vse ok.
2) Na vnejsi stav jsem moc nehledel, skrabanec sem tam mi neprijde dulezity, hlavne aby motor a spojka byly vporadku.
Moje auto bylo vizualne trochu poskrabane, vevnitr sedacky a volant a radici paka osoupane. Ale motor byl ok a do dneska jede bezvadne.
Ja mel tehdy stesti, koupil jsem M6 s najezdem 180t km za 160t Kc a mel jsem vyhrazenych dalsich cca 30 na pripadne opravy - a nemusel jsem zainvestovat skoro nic, sla hned do mazdy na vymenu oleje a kontrolu. Preventivne mi vymenili zadni brzdove desticky, jinak vse bylo vporadku.
Tak jsem potom za zbyle penize koupil z polska elektricke sedacky s pameti (celokozene) a taky volant za velmi hezke penize. Prijelo mi to na palete a sam jsem si to pak prehodil a vse funguje paradne. o volantu jsem myslim i udelal navod, vymenu sedacek jsem taky fotil, ale moc lidi to nezajimalo, tak uz jsem navod nedelal.
Jinak k tem autum, co tam mas, tak hned ta prvni M6 z Brna, tak tu ten bazar inzeruje uz od brezna letosniho roku a doted ji nikdo nekoupil. Dal bych si pozor na takoveho lezaka, tam asi bude nejaky problem. Sam jsem ji v srpnu zvazoval a nakonec jsem se ani nebyl podivat.
Kdyby te jeste neco zajimalo, tak se ptej. Jinak ten autobazar, kde jsem ji bral ja se specializuje na dovoz ze Svycarska a muzu je doporucit. Solidni jednani, slevit nechteli, protoze si stali za tim co vozi, ale nakonec jsem neco ukecal

Hlavne asi diky tomu, ze jsem jel pres celou republiku se na auto podivat.