Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
od 22.9.2008RVM měl i předFL od přelomu let 2008/2009. Přesné datum si nepamatuju.
Cenník nemecký aj tuzemský aj pred aj po FL je tu pripnuty v GH kategórii na fóre. Bixenony mali tie GTA všetky asi tu v Európe, možno niekde z dánska atď mali ostrekovače + halogeny. Parkovacie senzory a RVM sa myslím dávali az od nejakých modelov od roku 2009 do tej najvyššej výbavy, niektoré modely z 2008 to nemali.Ahojte, chcel by som sa spýtať, či by mi nevedel niekto krok po kroku napísať, čo všetko treba vybaviť ešte v Nemecku,ak tam chcem kúpiť auto. Jedná sa o: https://www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/Mazda-6-2.0-MZR-Center-Line/vhc:car,pgn:2,pgs:10,ms1:16800_7_,frn:2010,prn:4000,prx:7000,fuletrol,mlx:180000/pg:vipcar/324400742.html
Je to súkromník, tak by som chcel vedieť, čo si pripraviť a vlastne celé ako to tam prebieha.
Ďalšia vec je výbava- nemá niekto náhodou nemecký katalóg z toho roku, aby som si vedel pozrieť čo všetko môžem očakávať? Lebo čo som pozeral výbavu pre náš trh,tak ak to má polokožu,bose, tak by malo mať aj bixenony a parkocie senzory, čo tá z Nemecka nemá.
Za každú radu budem veľmi vďačný.
Ja takú mám, ale u mňa možná iba výmena za MPSku!Ahoj. Sháním Mazdu GH idálně po FL pouze s motorizací 2.5 a manuál. kdyby se někdo takové krásky chtěl zbavit, má u mě náruč otevřenou. Díky za případné tipy.
No este to mozes brat z pohladu, ze GH je auto na ktorom sa menej setrilo, aj ked bolo v dobe krizy. Nema tolko eco a bezpecnostnych chujovin. O3 bych sa bal, ze bude o chvilu vylietana mrdka a ak nejaky maly motor, tak utahany. A co mas este na zozname? Toyota, Honda, Volvo? A aku karoseriu? Ja som zvazoval aj Chevrolet Cruze, to je podvozkovo tak na urovni Skodovky.Povodne som zvazoval nieco novsie, resp stale zvazujem, ale pokial ide o auta generacie Octavie III (cize koncernovo Leon III a Golf VII), tak sa prave bojim, ze cenovo to za slusny kusok vyjde na hranicu rozpoctu a nejaky dodatocny servis tam u tych dizlov asi bude, takze mi prislo rozumnejsie ist do niecoho lacnejsieho a spolahlivejsieho/jednoduchsieho.