- 2 753
Podle mě je naprostá pitomost uvažovat s varovnym prstem nad autem, které přestalo jezdit do autorizaku. Já sám koupil M3 po první garanční prohlídce v Mazde Liberec. Mám výborného a ochotneho kamaráda který pracuje jako mechanik pro jinou značku a takové známé má spousta lidí. Zjistil, že ani ten olej nebyl vyměněn ačkoli to bylo v protokolu. A další nesmyslné úkony jako obhlidka kasle za 800kc a celkově za ty peníze co chtějí za nic udělám na autě fůru věci a poctivě. Autu jsem tedy začal od druhého roku života věnovat vlastní péči po tom co jsem se ujistil že tyhle auta na nic netrpí. Dnes je M3 4lete auto a troufám si tvrdit že jedna z nej co tu jezdí. Dostala fůru nadstandardní péče co jsem zaplatil za poctivou práci u které jsem vždy byl. Vše mám nafoceno a píšu i vlastní servisní knížku kde jsou zatím jen samé vylepšení cena a datum. Vše pečlivě doloženo. Více péče už dát ani nelze. Autorizovaný servis není žádná jistota že auto je ok. Spoustu věcí ojebou a platí to ten kdo se bojí že hrozí nákladnější problém. Takže asi tak...
Samsung S22 256GB Tapatalk
Samsung S22 256GB Tapatalk