- 327
Zatiaľ len všetok hmyz medzi obcami007 , Machine gray ... máš k tomu i povolení zabíjet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zatiaľ len všetok hmyz medzi obcami007 , Machine gray ... máš k tomu i povolení zabíjet?
Viem o dvojitých sklach a odhlučneni, výhrev volantu, a rád by som sa dostal k starým cennikom s výpisom vybav. Zistili by sme tam svetlá možno, diaľkové mi rôzne zhasinajuMůžete mě někdo pomoct? snažím se tady najít info o změnách od roku 2016 (ty modely co mají ve VIN už GL) ale nic jsem nenašel, jen téma o modelech 2018. Díky
Naviac ešte farebný HUD a g-vectoringViem o dvojitých sklach a odhlučneni, výhrev volantu, a rád by som sa dostal k starým cennikom s výpisom vybav. Zistili by sme tam svetlá možno, diaľkové mi rôzne zhasinaju
Ja vim, ze my dva se asi moc nazorove nepotkavame, ale kdyby ti nevadilo auto po autorizakove oprave kolem dokola obouchanych plechu, a Sedan misto Wagonu, tak myslim ze 2016 Mazda 6 Revolution 2.0 manual meho sefa je porad na prodej, byl prvni majitel od nove, velmi peclive se staral, a byl bys asi nekde mezi 300 - 350 (prave diky tomu, ze na tom aute byla velka pojistna udalost — ale sam jsem to videl, a mraky fotek k tomu, a az na jedno zaveseni kola, ktere se menilo spis pro sichr, to byly jen plechy; faktury a vsechno jsou). Vybava byla v Revolutionu slusna, v podstate skoro vse krom kozeneho interieru, coz je pri tech letech spis vyhoda.Problém je, že atraction/revolution stojí na bazarech o cca 100tis kč víc v tomto roce (cena auta 335), v podstatě do 400tis kč v bazarech a soukromé inzerci nic jinýho 2016+ není, navíc už tak jsme lehce přes s cenou. parkovací kamera jde dodělat, místo halogenů bych dal LED, audio jde na rozdíl od Bose upravit líp, hlídání pruhů mě nezajímá, má spíš obavu že by mě to spíš při předjíždění škodilo a omezovalo, ale nepočítal jsem s tím.
Teď jsem dostal fotky spodku - jako nato, že má auto jen 7 let mě to přijde nic moc, mám obavy, aby to za 5 let nevypadalo jak moje GH - posuďte sami
Kdyby jsi chtěl třeba pro představu, moje 11 let starý GJ, původem Česko. Ani nevím proč jsem to letos na jaře fotil, tak ti to sem hodím pro porovnání ještě se starším modelem.Je to z Dánska, Mě přijdou dost chycený zadní tehlice a sem tam lokálně dost chycena nějaká matice a ten vyfuk ve spojích mě na tak mladý auto přijde taky dost