• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

benzín Nákup ojeté Mazdy 6 s benzínovým motorem

trochu nám to tady uhlo od nákupu vozidla

Někdo zkušenost s tímto prodejcem? Jméno nevím ale aut prodává více.

Asi by stála za obhlídku. Jediné co se mi nelíbí,že ty sedacky v hadru vypadají omšele. Možná jen klamou fotky.
Cena je pěkná....

Tak je prý hezká, ale po kuřákovi a jsou tam propalená místa. Nic pro mě... :(

Někdo zkušenost s tímto prodejcem? Jméno nevím ale aut prodává více.
Jak nabízí v Chrudimi kola za příplatek, tak mě to připomíná před 5 lety Auto LiVa kde mě za 10tis nabízel ke GH zimní sadu kol

Tak je prý hezká, ale po kuřákovi a jsou tam propalená místa. Nic pro mě... :(
Tak někde se ta pěkná cena musela projevit.
Já jsem kupoval podobnou, ale 107 kW (teď už 121kW by Shr3k), se stejnou výbavou...vlastně ne úplně - k mému překvapení se po koupi zjistilo, že nemá navigaci, což by mě nenapadlo, že v téhle výbavě je mozny, ale Německo to ma asi jinak 😉.. jenom jsem na tom mel 19 ky, 85 tis km, jiný koncovky a bohužel byla po opravě - bourána na bok a stala teda o desítky tisíc vic.
Nějaký propálení za ty prachy asi ok, ale otázka je ten smrad...nevím, jestli existuje nějaký funkční neutralizace toho oděru k po....🤮

Co já vím, to byla otázka do plena, třeba už něco v NASA vymysleli 🤣

Ozónem to jde docela dobře. Netvrdím že to jde 100% a že někdo kdo má nos level 1000 to pořád neucítí, ale jde to tím odsmradit.

Za mě km vs. cena asi ok...pokud se vam líbí černá, tak proč ne. Prodejce vypadá solidně, jenom mu nesedí první majitel ve výpisu s popisem 😉 Chce se na ni, ale podívat 😎

Za mě km vs. cena asi ok...pokud se vam líbí černá, tak proč ne. Prodejce vypadá solidně, jenom mu nesedí první majitel ve výpisu s popisem 😉 Chce se na ni, ale podívat
dekuju za odpověď jsou tam nové brzdy, filtry, olej nějaké rady ne co si dat větší pozor? A auto je dovezené ze Švédska.

dekuju za odpověď jsou tam nové brzdy, filtry, olej nějaké rady ne co si dat větší pozor? A auto je dovezené ze Švédska.
Pečlivě zkontrolovat korozi. Podle třmenů by to mohlo být už dost "vokyslý". Tím spíš, když je to ze Švédska. Ale cena asi ok, nic přemrštěnýho.

Pak bych kouknul na tu servisní historií, pokud bude podrobnejsi - třeba bude uvedeno, kdy byly dělaný jaký servisní úkony jako výměny svicek, řemeny, třeba taková spojka, podvozek apod....má to něco najeto, tak aby se vědělo, jestli něco v dohlednu očekávat nebo by se mělo dle servisních intervalu brzy měnit, či už je vyměněno 😉 Jo a pak mě napadá kontrola sklápění zrcátek...

2.5 litr 194 koní, s manuálně řazenou převodovkou. Kde (v jakém státu) se taková M6 prodávala?

Screenshot_20241109_125218_Samsung Internet.jpg

Prodávala se v Americe,na inzerci je už strašně dlouho,většinou jsou to vozy po havárii a dotaženy do Evropy.

Zrovna v Americe kde umí řadit sotva 1/5 obyvatel

Samsung S22 256GB Tapatalk

Díky, to se muselo v USA prodávat opravdu levně, když se někomu vyplatí to sem přivést, ještě opravit a mít z toho i zisk.

Back