Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak je prý hezká, ale po kuřákovi a jsou tam propalená místa. Nic pro mě...
Jak nabízí v Chrudimi kola za příplatek, tak mě to připomíná před 5 lety Auto LiVa kde mě za 10tis nabízel ke GH zimní sadu kolNěkdo zkušenost s tímto prodejcem? Jméno nevím ale aut prodává více.
Mazda 6 bazar - Auto | Bazoš.cz
Auto - Mazda 6 bazar. Vybírejte z 1 091 inzerátů. Prodej snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.auto.bazos.cz
Tak někde se ta pěkná cena musela projevit.Tak je prý hezká, ale po kuřákovi a jsou tam propalená místa. Nic pro mě...
dekuju za odpověď jsou tam nové brzdy, filtry, olej nějaké rady ne co si dat větší pozor? A auto je dovezené ze Švédska.Za mě km vs. cena asi ok...pokud se vam líbí černá, tak proč ne. Prodejce vypadá solidně, jenom mu nesedí první majitel ve výpisu s popisem Chce se na ni, ale podívat
Pečlivě zkontrolovat korozi. Podle třmenů by to mohlo být už dost "vokyslý". Tím spíš, když je to ze Švédska. Ale cena asi ok, nic přemrštěnýho.dekuju za odpověď jsou tam nové brzdy, filtry, olej nějaké rady ne co si dat větší pozor? A auto je dovezené ze Švédska.