• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

benzín Nákup ojeté Mazdy 6 s benzínovým motorem

trochu nám to tady uhlo od nákupu vozidla

Asi by stála za obhlídku. Jediné co se mi nelíbí,že ty sedacky v hadru vypadají omšele. Možná jen klamou fotky.
Cena je pěkná....

Tak je prý hezká, ale po kuřákovi a jsou tam propalená místa. Nic pro mě... :(

Tak je prý hezká, ale po kuřákovi a jsou tam propalená místa. Nic pro mě... :(
Tak někde se ta pěkná cena musela projevit.
Já jsem kupoval podobnou, ale 107 kW (teď už 121kW by Shr3k), se stejnou výbavou...vlastně ne úplně - k mému překvapení se po koupi zjistilo, že nemá navigaci, což by mě nenapadlo, že v téhle výbavě je mozny, ale Německo to ma asi jinak 😉.. jenom jsem na tom mel 19 ky, 85 tis km, jiný koncovky a bohužel byla po opravě - bourána na bok a stala teda o desítky tisíc vic.
Nějaký propálení za ty prachy asi ok, ale otázka je ten smrad...nevím, jestli existuje nějaký funkční neutralizace toho oděru k po....🤮

Co já vím, to byla otázka do plena, třeba už něco v NASA vymysleli 🤣

Ozónem to jde docela dobře. Netvrdím že to jde 100% a že někdo kdo má nos level 1000 to pořád neucítí, ale jde to tím odsmradit.

Back