Atronoss
výkonný člen KLANu
- 127
Pravdu má náčelník (shr3ek), moje sedačky jsou z jiné kůže, a ta dotazovaná Mazda byla taky Takumi. Ale pravdu máš i ty, akorát hysterčím pouze já (ostatně proto mám celou Mazdu jako jeden z mála, nebo možná i jediný ve fólii Optic Shield), a drahá polovička jen bere ohledy na mě... ona vztah k tomu autu opravdu nemá Je fakt, že té sedačce taky dává zabrat asi tím, že používá ráda vyhřívání i v momentně, kdy já už uvažuji o ventilování Jinak já impregnuji sedačky tak 3x za rok také, přípravkem od Doris. A jak jsem psal, oni nejsou hrozné, ale už nejsou ani jako nové a to věřím, že ty tvoje by ještě byly. Moje má tu kůži nějakou volnější a na dvou místech mi přijde ta kůže taková "oslabená"... a sedačka spolujezdce zase má víc "vrásek", zejména jednu obrovskou na bočnici. Zadní sedačky jsou jako nové, tam nikdo nejezdí, takže aspoň můžu potvrdit, že to nedegraduje samo Ale nějaké výrazné ošoupání nebo změny barvy, do toho mám ještě daleko, to už bych asi dávno reklamoval s tím nájezdem a s tím, že je vidět, že je o auto nadstandardně pečováno.no nic proti tobě, ale hádám že s tvojí drahou polovičkou krapet hysterčíte