Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mám to stejně, proto jsem nechtěl ani xenony ani bose když jsem kupoval svou tehdy 12 let starou 6U staršího auta já osobně bych preferoval co nejméně složité elektroniky, ale já jsem divný.
Abych ti pravdu řekl, tak já tam mám žárovky se kterými jsem to před skoro dvěma lety koupil takže vůbec nevím co jsou zač. Jak svítí mi stačí, vidím dobře, ale já jsem trošku jiný případ - v kamionu jezdím za tmy hodně často a jsem zvyklý.Kazdy to ma nastavene jinak. Pro me je priorita no. 1 dobre videt, bez kompromisu. Nejaky Bose, kozene sedacky apod., to je az nekde hodne daleko zatim.
Nerozumim ale jedne veci - pokud ty halogenove lampy, jak argumentuje, sviti obstojne, tak proc mate potrebu do nich rvat "svitivejsi" zarovky?
Pro někoho krabice, pro jiného ne, na to jsem se neptal a nejsme tak blbý,čtyři děti ač pomalu dospívající, pes,manželka a autobus je malý asi tak.Ak sa chce voziť sám tak M5 krabica je mu docela zbytočná Ak má 6 deti tak mu je M6 zbytočná. Ak sa vozí po meste tak tie väčšie benzíny docela zožerú. Inak je v tomto vlákne zodpovedná asi každá otázka ohľadom GH, pred večsou finančnou investíciou do auta sa to oplatí prečítať, aj rady načo si dať pozor pri kúpe atď. Hlavne hrdza, spojka atď..