Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Určitě, budu rád, díky!hodne stesti ... kdybys chtel auto z Nemecka, az mi pristane doma moje, dam recenzi na pana se kterym to resim.. zatim vse vypada velmi profesionalne a uz jen cekam az priveze auto s komplet papirama
Vyrobeno 19.01.2008, více viz. serviska.Případně třeba i vyjet servisku na VIN JMZGH19L601132103?
Nenalezeno | Autobazar AutoESA
www.autoesa.cz
Moc díky! A jen doplňující dotaz, jestli ta data čtu správně: auto bude potřebovat velký servis s kompletními filtry a kapalinami a je tam podezřelé to sedmileté období, kdy se s ním mohlo dít v zásadě cokoli...Vyrobeno 19.01.2008, více viz. serviska.
Viděl bych to tak, že ten děda šetřil a jezdil k místnímu mechanikovi. "Podezřelé" bych to neviděl, v GH je dost jednotek, kde se ukládá kilometráž. Možná CEBIA nebo CarVertical budou mít záznamy z TÜV s kilometry.je tam podezřelé to sedmileté období, kdy se s ním mohlo dít v zásadě cokoli...
Přesně tohle jsem udělal dopoledne - stav nekontrolovali, klient to nepožadoval a oni to bez výslovného souhlasu nedělají. V Česku opravovali mezi 82 a 89tkm blatník a přední světlo za 50 000,- V ESA mi k tomu řekli, že mě seznámí s tím, co našel jejich technik... když přijedu osobně do Brna No, a abych tam jel vlakem a tam se dozvěděl, že auto "Teďka prodali, pane, ale máme tady jiný," tak to se mi teda nechce... Asi neznáte nikoho v brněnském ESA, viďte?Ja bych to videl spis tak, ze v 2012 bylo auto prodano (nebo dano do uzivani) buhvi komu, a ten se o to nestaral. Pochybuju, ze by prumernej nemec (pokud se tedy nejmenoval Ahmed Mustafa) skoncil se servisem u 3-leteho auta, se sotva 30tisic km.
Osobne bych zavolal (nebo jeste lepe napsal) do toho servisu. Pridal bych VIN a link na autobazar kde je to auto nabizeno, rekl bych ze mam zrovna o to auto zajem, a slusne se zeptal jestli nevi co se s nim delo v letech 2012-2019, nebo alespon v jakem bylo stavu kdyz naposled bylo v servisu u nich.
@jazzzman Odkud jsi? To auto ESA to jako neumí dovézt někam blíž? To se mi nějak nezdá...
...V Česku opravovali mezi 82 a 89tkm blatník a přední světlo za 50 000,-
v tyhle cenovy relaci co mas tak musis vyckavat no ... zkus obcas mrknout na mobile.de nebo autoscout24.cz ... akorat pocitej s nakladama na dovoz a prihlaseni - abys nesel moc pres ...
...kdybych našel servismana v Brně, tak mě cuká tam dojet. Ale sám tam jako absolvent mezinárodních vztahů moc parády neudělámAle já bych tu Mazdu z Es ještě nezatracoval,Vypadá hezky,volant na ramenech není ošuchaný a svorka u filtrboxu není rezavá.Vypadá,že nejezdila moc v soli.Těch 50 000 Kč za opravu je úplně nic.Xenon ,blatník,nárazník,lakování a jsi na 50 000 jen to hvízdne.A kor,pokud to jde přes pojištovnu.Pokud by byl ten nájezd kilometrů ověřený,tak po důkladné prohlídce bych se toho nebál.Je to 2,5 v plné palbě.