Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Klubová příslušnost. Některé kluby mají samolepky, což tu hodně lidí (včetně mě) na autě nesnese, my máme klanové rámečky. Někdo nemá rád rámečky, tak si místo nich vyrobí samolepky. Někdo nesnese na autě nic nebo se nemusí hlásit ke své klanové příslušnosti a nikdo mu hlavu trhat nebude.K čemu jsou vůbec dobré ty klanové podtácky?
Rozhodně nemá co vadit. Budou to tvoje rámečky, stejně jako tvoje auto, takže si s nimi můžeš dělat co uznáš za vhodnépokud by to samozrejme mistnim clenum vadilo, ze si odmazu ".cz" z toho ... tak to tam ani davat nebudu nemam zapotrebi delat problemy .... jinak bych si to tam rad dal
nemas tam reklamu na autobazary ale na tohle fantasticky forum preci ?
Přesně, jsou členové, kteří sem rádi chodí protože jsou fanoušci značky jako třeba já, a rádi si auto označí, v provozu pak mohou potkat spřízněné duše a vznikají i nová přátelství pak je samozřejmě spousta těch, kteří sem chodí hledat řešení různých problémů s autem a zas tak je značka nezajímá, a ti si auto označovat s největší pravděpodobností nebudou..vítáni jsou všichniKlubová příslušnost. Některé kluby mají samolepky, což tu hodně lidí (včetně mě) na autě nesnese, my máme klanové rámečky. Někdo nemá rád rámečky, tak si místo nich vyrobí samolepky. Někdo nesnese na autě nic nebo se nemusí hlásit ke své klanové příslušnosti a nikdo mu hlavu trhat nebude.
Je nás na cestách zatím něco málo před 1000 označených (v obrovském počtu vozidel zanedbatelné číslo), tak to člověka potěší, když potká na cestě, pozdraví se nebo zaparkuje vedle někoho z komunity. Popřípadě se takto dalo do řeči několik sousedů, nebo jiných lidí, kteří by se normálně nedali do řeči atd.
A tak to je
a co tma mas teda? jen ciste cerny?I když jsem klaňák každým coulem,tak jakékoliv podtácky nesnáším.Nostalgicky vzpomínám na samolepky,měl jsem je u GH na zadním skle...
No nic,značku mám nalepenou přímo na narázník nebo plech kvalitní oboustrannou páskou.Na profilu mám fotku těsně po koupi s podtáckama.a co tma mas teda? jen ciste cerny?
Máte dobrý tip,Verze GL jsou výborné,bacha na funkčnost zrcátek,s korozí problémy už nejsou,zaměřte se na řazení,zda jde vše hladce,jinak klasika jako u ostatních aut.Ahoj
jsem tu nový a chtěl bych koupit jetou Šestku, mám v merku kombík z 2017 nebo 2018, benzin 2.0 121kW, v manuálu.
Můžete poradit na co si dát pozor při výběru?
Jak to mají tyhle roky s protikorozní ochranou? Četl jsem, že starší dost reznou
Jsou tam nějaká drahá "kurvítka", která se dají čekat, že odejdou?
Teď odcházím z turbonafty, kde už jsem měnil dvouhmotu, FAP a je jenom otázka času kdy odejde turbo nebo vstřiky.