• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

to si rovnou muzu koupit ciste cerny a dat si je tam sam ... mne se to logo libi, jen mi vadi ta domena .. tady na foru to logo je taky bez domeny, tak bych v tom nevidel prece takovej problem ne?

pokud by to samozrejme mistnim clenum vadilo, ze si odmazu ".cz" z toho ... tak to tam ani davat nebudu :) nemam zapotrebi delat problemy .... jinak bych si to tam rad dal :)

K čemu jsou vůbec dobré ty klanové podtácky?
Klubová příslušnost. Některé kluby mají samolepky, což tu hodně lidí (včetně mě) na autě nesnese, my máme klanové rámečky. Někdo nemá rád rámečky, tak si místo nich vyrobí samolepky. Někdo nesnese na autě nic nebo se nemusí hlásit ke své klanové příslušnosti a nikdo mu hlavu trhat nebude.
Je nás na cestách zatím něco málo před 1000 označených (v obrovském počtu vozidel zanedbatelné číslo), tak to člověka potěší, když potká na cestě, pozdraví se nebo zaparkuje vedle někoho z komunity. Popřípadě se takto dalo do řeči několik sousedů, nebo jiných lidí, kteří by se normálně nedali do řeči atd.
A tak to je :)

pokud by to samozrejme mistnim clenum vadilo, ze si odmazu ".cz" z toho ... tak to tam ani davat nebudu :) nemam zapotrebi delat problemy .... jinak bych si to tam rad dal :)
Rozhodně nemá co vadit. Budou to tvoje rámečky, stejně jako tvoje auto, takže si s nimi můžeš dělat co uznáš za vhodné ;)

Klubová příslušnost. Některé kluby mají samolepky, což tu hodně lidí (včetně mě) na autě nesnese, my máme klanové rámečky. Někdo nemá rád rámečky, tak si místo nich vyrobí samolepky. Někdo nesnese na autě nic nebo se nemusí hlásit ke své klanové příslušnosti a nikdo mu hlavu trhat nebude.
Je nás na cestách zatím něco málo před 1000 označených (v obrovském počtu vozidel zanedbatelné číslo), tak to člověka potěší, když potká na cestě, pozdraví se nebo zaparkuje vedle někoho z komunity. Popřípadě se takto dalo do řeči několik sousedů, nebo jiných lidí, kteří by se normálně nedali do řeči atd.
A tak to je :)
Přesně, jsou členové, kteří sem rádi chodí protože jsou fanoušci značky jako třeba já, a rádi si auto označí, v provozu pak mohou potkat spřízněné duše a vznikají i nová přátelství :) pak je samozřejmě spousta těch, kteří sem chodí hledat řešení různých problémů s autem a zas tak je značka nezajímá, a ti si auto označovat s největší pravděpodobností nebudou..vítáni jsou všichni ;)

I když jsem klaňák každým coulem,tak jakékoliv podtácky nesnáším.Nostalgicky vzpomínám na samolepky,měl jsem je u GH na zadním skle...:mad:

Taky patřím k těm inkognito lidem. Osobně mám rád čistý černý rámečky resp obecně na první pohled neutrální auto bez rozlišovacích prvků pro neznalý :D

Ahoj
jsem tu nový a chtěl bych koupit jetou Šestku, mám v merku kombík z 2017 nebo 2018, benzin 2.0 121kW, v manuálu.
Můžete poradit na co si dát pozor při výběru?
Jak to mají tyhle roky s protikorozní ochranou? Četl jsem, že starší dost reznou :(
Jsou tam nějaká drahá "kurvítka", která se dají čekat, že odejdou?

Teď odcházím z turbonafty, kde už jsem měnil dvouhmotu, FAP a je jenom otázka času kdy odejde turbo nebo vstřiky.

Ahoj
jsem tu nový a chtěl bych koupit jetou Šestku, mám v merku kombík z 2017 nebo 2018, benzin 2.0 121kW, v manuálu.
Můžete poradit na co si dát pozor při výběru?
Jak to mají tyhle roky s protikorozní ochranou? Četl jsem, že starší dost reznou :(
Jsou tam nějaká drahá "kurvítka", která se dají čekat, že odejdou?

Teď odcházím z turbonafty, kde už jsem měnil dvouhmotu, FAP a je jenom otázka času kdy odejde turbo nebo vstřiky.
Máte dobrý tip,Verze GL jsou výborné,bacha na funkčnost zrcátek,s korozí problémy už nejsou,zaměřte se na řazení,zda jde vše hladce,jinak klasika jako u ostatních aut.

Az na tu sezvykanou bocnici sedaku ridice vypada celkem dobre. Neni tam nic psano o tom jestli byla bourana (coz ja beru spis pozitivne), tak bych se na to zeptal. A taky jestli to prodava bazar nebo soukroma osoba (a bazar je jen sprostredkovatel).

Najezd 54k km na 3 a pul roku mi prijde v poradku. Ja sem za 2 roky udelal stezi 30 tisic. Zejmena loni sem moc nejezdil, covid do toho zasahnul. To byly furt nake opatreni, zakazy, testy, lockdown, homeoffice, zavirani hranic, a co ja vim co jeste...

Většinou se prodejce velmi rád holedbá tím, když prodává nebourané auto. Pokud tato informace chybí, tak to může signalizovat větší či menší kolizi v minulosti.

Vzhledem k tomu, že tam dal i VINko, tak se jeví jako velmi transparentní - dá se dobře prověřit u Cebie a při troše snahy i u nějakého dealera Mazdy. Takže souhlas se @SimSon . Tedy projet, zkontrolovat běžné věci - návodů je v tomto vláknu spousta. Tipoval bych si, že to bude dobrá koupě.

Nizky najazd moze znacit aj vela jazdy v meste, hlavne ked je ta lava bocnica sedacky taka opotrebovana, mesto=casty nastup a vystup

Back