• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

Tak si jí tam můžeš snad půjčit a zajet s ní do servisu na prohlídku, budeš to mít jistější než s nějakým expertem ?

Kontrolky by se po nastartovani mely rozsvitit na chvili vsechny, a mozna ze prave v tom okamihu to fotil. Spis bych se zajimal, jestli na tom aute byl od 20/9/2018 delanej nakej servis. Respektive co se s tim autem delo. Najet 9 tisic za ~2 a pul roku je nejak malo...

Ano, to je divné.. A rozhovor s panem bazaristou mě též poněkud odradil.. no nic, budu koukat dál. Díky D

Dobře děláš, tenhle bazarista je typický "unterwasserman", pár aut jsem od něj viděl... Takže ruce pryč radši.

Perfektni stav, nehavarovane! :)

Pro srovnani, naspodu je auto z alba jednoho z clenu. Snad se pan Krabat nezlobi (dal bych i svoji, jenze ta ma uz jinou masku)...

nebourane.png

Co tahle? nemá náhodou zadní světla z předfaceliftu? A přední nárazník a světla se mi taky nějak nezdají.

Klasická Challenge s halogenama. Mají přední před FL nárazník všechny spolu s výbavovým stupněm Emotion.
Edit: Až teď čtu, že zadní. Ano, ty jsou i u GL FL 2018+ u nižších výbav také před FL :)
Aha děkuji, asi jsem vždy viděl po FL od roku 2015 ve vyšších výbavách :)

Perfektni stav, nehavarovane! :)

Pro srovnani, naspodu je auto z alba jednoho z clenu. Snad se pan Krabat nezlobi (dal bych i svoji, jenze ta ma uz jinou masku)...
Zrovna před FL a FL mají opravdu napojení masky na kapotu jiné a neznamená to, že je každý před FL bouraný :)

@SimSon,já když kupoval novou mazdu 3 BN,tak mi též kapota nelícovala s předním kšiltem. Sám jsem si ji dolaďoval. To samé kámoš.

Zrovna před FL a FL mají opravdu napojení masky na kapotu jiné a neznamená to, že je každý před FL bouraný :)

To jsou obe pred faceliftem/2018. Po nem prisla uplne jina maska, takova vostinova, misto tech horizontalnich zeber. Jenze tady nejde o to ze je to "jine", nybrz ze je to spatne. Spara na okraji je mensi nez uprostred, a jeste vlevo vetsi nez vpravo. Tohle tak nevyslo z vyroby. Nekdo s tim neco delal, a udelal to spatne. Taky spary dvere/blatnik vypadaji divne.

To auto je bouchnute na predek, to sem ochotnej se vsadit. Dovezlo se levne jako bouracka, rok se na tom delalo, ted to skouseji prodat. Proto ten nizkej najezd a zadnej dalsi zapis v servisni knizce...

@SimSon,já když kupoval novou mazdu 3 BN,tak mi též kapota nelícovala s předním kšiltem. Sám jsem si ji dolaďoval. To samé kámoš.
Jojo Mexičanky trojky byla kapitola sama pro sebe :)

To jsou obe pred faceliftem/2018. Po nem prisla uplne jina maska, takova vostinova, misto tech horizontalnich zeber. Jenze tady nejde o to ze je to "jine", nybrz ze je to spatne. Spara na okraji je mensi nez uprostred, a jeste vlevo vetsi nez vpravo. Tohle tak nevyslo z vyroby. Nekdo s tim neco delal, a udelal to spatne. Taky spary dvere/blatnik vypadaji divne.

To auto je bouchnute na predek, to sem ochotnej se vsadit. Dovezlo se levne jako bouracka, rok se na tom delalo, ted to skouseji prodat. Proto ten nizkej najezd a zadnej dalsi zapis v servisni knizce...
Porovnáváš před FL verze 2013+ s FL 2015+ (další facelifty popřípadě IPM verze jsou zase jiné).
Prostě na před FL verzi s xenony nenasadíš LED světlomety z FL bez výměny nárazníků - předek je komplet jiný.
O tom jestli je auto bouchlé nebo není bych se tu nebavil - může být, nemusí a bez kontroly to nezjistíme..

Schválně koukni na inzeráty a fotky před FL verzí (nebo FL - GJ FL / GL verzí ve výbavových stupních Emotion / Challenge s halogeny) a uvidíš, že spára uprostřed je vždy širší než po stranách.
Přidávám k ukázce a potvrzení foto prvních 4 vozů, které jsem vyhledal na bazoši..
Netvrdil bych to, kdybych tato auta neměl denně v garáži ;)
132067954.jpg 132075373.jpg 132298802 (1).jpg132381771.jpg 132298802.jpg

Určitě, budu rád, díky!

Odesláno z mého SM-G988B pomocí Tapatalk
@jazzzman cau .. tak uz mam auto doma... pristup dobrej, auto komplet zarizeny (papiry, na znackach, technicka, ...) + umyty ... vsechno mi prislo v pohode... uhadal jsem si zaruku zdarma na pul roku / 5tis km na technicky zavady za coz ruci on podle smlouvy :) ale necekam ze to budu potrebovat,, auto je fakt v pohode (zanovni) ... asi muzu doporucit .. sere me ze mi tam dal svoje podtacky na znacky :D takze jak pojedu za @Natural to nechat navoskovat a poladit vnitrek, tak tam asi necham hodit klanovky ...

@jazzzman cau .. tak uz mam auto doma... pristup dobrej, auto komplet zarizeny (papiry, na znackach, technicka, ...) + umyty ... vsechno mi prislo v pohode... uhadal jsem si zaruku zdarma na pul roku / 5tis km na technicky zavady za coz ruci on podle smlouvy :) ale necekam ze to budu potrebovat,, auto je fakt v pohode (zanovni) ... asi muzu doporucit .. sere me ze mi tam dal svoje podtacky na znacky :D takze jak pojedu za @Natural to nechat navoskovat a poladit vnitrek, tak tam asi necham hodit klanovky ...

Ted se ztracim... to mluvis o te z ESA?

Sent from my iPhone using Tapatalk

uprimne.. nenavidim vsechno co ma v sobe domenu ... idealne bych si predstavoval jen MazdaKlan (misto mazdaklan.cz) .. ale mozna to jen seskrabu nozem :D nebo zacmaram nejakou barvou tu domenu hahah .. proto "asi" :D jinak jsem urcite vsema deseti pro

ředidlem to jde krásně akorát bacha na ať neukápne na lak:D.

Back