99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 378
Tak si jí tam můžeš snad půjčit a zajet s ní do servisu na prohlídku, budeš to mít jistější než s nějakým expertem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nejlepší řešení!Tak si jí tam můžeš snad půjčit a zajet s ní do servisu na prohlídku, budeš to mít jistější než s nějakým expertem ?
Aha děkuji, asi jsem vždy viděl po FL od roku 2015 ve vyšších výbaváchKlasická Challenge s halogenama. Mají přední před FL nárazník všechny spolu s výbavovým stupněm Emotion.
Edit: Až teď čtu, že zadní. Ano, ty jsou i u GL FL 2018+ u nižších výbav také před FL
Zrovna před FL a FL mají opravdu napojení masky na kapotu jiné a neznamená to, že je každý před FL bouranýPerfektni stav, nehavarovane!
Pro srovnani, naspodu je auto z alba jednoho z clenu. Snad se pan Krabat nezlobi (dal bych i svoji, jenze ta ma uz jinou masku)...
Zrovna před FL a FL mají opravdu napojení masky na kapotu jiné a neznamená to, že je každý před FL bouraný
Jojo Mexičanky trojky byla kapitola sama pro sebe@SimSon,já když kupoval novou mazdu 3 BN,tak mi též kapota nelícovala s předním kšiltem. Sám jsem si ji dolaďoval. To samé kámoš.
Porovnáváš před FL verze 2013+ s FL 2015+ (další facelifty popřípadě IPM verze jsou zase jiné).To jsou obe pred faceliftem/2018. Po nem prisla uplne jina maska, takova vostinova, misto tech horizontalnich zeber. Jenze tady nejde o to ze je to "jine", nybrz ze je to spatne. Spara na okraji je mensi nez uprostred, a jeste vlevo vetsi nez vpravo. Tohle tak nevyslo z vyroby. Nekdo s tim neco delal, a udelal to spatne. Taky spary dvere/blatnik vypadaji divne.
To auto je bouchnute na predek, to sem ochotnej se vsadit. Dovezlo se levne jako bouracka, rok se na tom delalo, ted to skouseji prodat. Proto ten nizkej najezd a zadnej dalsi zapis v servisni knizce...
@jazzzman cau .. tak uz mam auto doma... pristup dobrej, auto komplet zarizeny (papiry, na znackach, technicka, ...) + umyty ... vsechno mi prislo v pohode... uhadal jsem si zaruku zdarma na pul roku / 5tis km na technicky zavady za coz ruci on podle smlouvy ale necekam ze to budu potrebovat,, auto je fakt v pohode (zanovni) ... asi muzu doporucit .. sere me ze mi tam dal svoje podtacky na znacky takze jak pojedu za @Natural to nechat navoskovat a poladit vnitrek, tak tam asi necham hodit klanovky ...Určitě, budu rád, díky!
Odesláno z mého SM-G988B pomocí Tapatalk
@jazzzman cau .. tak uz mam auto doma... pristup dobrej, auto komplet zarizeny (papiry, na znackach, technicka, ...) + umyty ... vsechno mi prislo v pohode... uhadal jsem si zaruku zdarma na pul roku / 5tis km na technicky zavady za coz ruci on podle smlouvy ale necekam ze to budu potrebovat,, auto je fakt v pohode (zanovni) ... asi muzu doporucit .. sere me ze mi tam dal svoje podtacky na znacky takze jak pojedu za @Natural to nechat navoskovat a poladit vnitrek, tak tam asi necham hodit klanovky ...
Asi?tak tam asi necham hodit klanovky ...