• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

Ahoj Mazdari,
ma tu někdo možnost vyjet elektronickou servisku od této Mazdy? Vypadá dobře, co na ní říkáte? Ten malý najezd je zajímavý. Jinak auto vypadá perfektně.

MAZDA 6, 2.5 VIN JMZGHA4L601411952

http://www.autoliva.cz/1593-mazda-6-25i-16v-sports-line-keyless-bi-xenony

Máte někdo zkušenosti s AutoLiva (Libor Vašák)? Našel jsem dobrý i špatný tak nevím.
Dikec
Libor je v pohodě, ale já už jsem ho neviděl leta, možná tak 20 let určitě.

Přílohy

• JMZGHA4L601411952_20210122.pdf
    51 KB · Zobrazení: 37
Ahoj Mazdari,
ma tu někdo možnost vyjet elektronickou servisku od této Mazdy? Vypadá dobře, co na ní říkáte? Ten malý najezd je zajímavý. Jinak auto vypadá perfektně.

MAZDA 6, 2.5 VIN JMZGHA4L601411952

http://www.autoliva.cz/1593-mazda-6-25i-16v-sports-line-keyless-bi-xenony

Máte někdo zkušenosti s AutoLiva (Libor Vašák)? Našel jsem dobrý i špatný tak nevím.
Dikec

Máme od p. Vašáka Mazdu 6 GY, a za mě taky v zásadě v pohodě, byl to tehdy nejhezčí kousek z asi 6 nebo 7 aut, které jsme viděli. Taky dovezený z Německa. V pohodě nám půjčil před koupí auto i na prohlídku v autorizovaném servisu, nutno říct že jsme mu předtím na místě složili "zálohu" v plné výši ceny auta.

Tahle je moc pěkná, kdyby byla v kombíku, hodně vážně o tom uvažuju.

Ahoj všichni, prodávám v bazaru Mazdu 5 a rád bych ji vyměnil za Mazdu 6. Mám předběžně rezervovanou tuhle...ehm...v AutoESA. Nájezd je podezřelý, ale na fotkách vypadá skvěle. Jen tuším nějakou velkou bouračku, jinak nevím. Máte nějaké tipy, kam se podívat, na co si dát pozor? Případně třeba i vyjet servisku na VIN JMZGH19L601132103 ? Kdyby tu byl nějaký expert, co by se na ni se mnou jel za úplatu podívat, budu moc rád...

Ahoj všichni, prodávám v bazaru Mazdu 5 a rád bych ji vyměnil za Mazdu 6. Mám předběžně rezervovanou tuhle...ehm...v AutoESA. Nájezd je podezřelý, ale na fotkách vypadá skvěle. Jen tuším nějakou velkou bouračku, jinak nevím. Máte nějaké tipy, kam se podívat, na co si dát pozor? Případně třeba i vyjet servisku na VIN JMZGH19L601132103 ? Kdyby tu byl nějaký expert, co by se na ni se mnou jel za úplatu podívat, budu moc rád...

Řeknu ti rovnou, aby jsi AutoESA objel hooodně velkým obloukem. Nikdy jsem tam neviděl hezké auto. Vraky a šroty, co mají údajně 150k najeto, ale vzhled odpovídá tak trojnásobku. Na fotkách to vždycky vypadá hezky.
Jestli chceš hezké auto, zkus kontaktovat p. Drahoše například. Tahá jsem z německa auta a všechny jsou v pohodě. Spousta lidí od něj má auto a super. A dobré jednání. :)

Vím že tu byl člověk co měl dobrou cenu i slušnej stav a za 2 měsíce nemohl prodat (měl prý podezřele nízkou cenu), dal to do ESA, kde narazili cenu cca o 50 navrch a do týdne to auto bylo pryč... Co na to říct...

jsou to Tvoje penize :) ja je obchazim obloukem a radim Ti to same... co udelas je ale na Tobe samozrejme

Proč hned všechno negativně. @jazzzman zřejmě nemá volných 200k, aby koupil od soukromníka pěkný kousek. Musí hledat tedy tam, kde může měnit. Proto se poptává po ochotném člověku, který by se s ním šel kouknout na vybrané auto.
Navíc spousta aut po republice jezdí s podtáckama AAA/AutoESA a problém nemají. Tím netvrdím, že občas nevyplave na povrch nějaká ta levota ze strany autobazaru.

staci si precist recenze ... je toho vic nez dost, aby me to odradilo od koupe - to riziko je tam proste prilis velke.. pokud bychom se bavili o par tisicich, tak bych to asi risknul, ale tim spis ze nema penize, tka pro nej (z meho pohledu) je to obrovsky risk a pokud to nevyjde, tak hrubej fail .. hlavne se koukni na recenze ohledne reklamaci ... "kdyz ptacka lapaji, pekne mu zpivaji" - ale jak prodaji tak totalni ignoranstvi ... to proste nechces ...nemluve o jejich otresnem pristupu k zakaznikum (kde vyslovene lzou!!).. je toho plnej internet ..

ja jsem rekl svuj nazor, Auto ESA / AAA ani podobnym bych ja nedal ani korunu z vyse uvedenych duvodu .. pokud s tim on nema problem, jak rikam - jsou to jeho penize ...

to ze spousta aut jezdi s jejich cedulkama prece neznamena ze nemaji problemy - nebo se jich vsech ptas jestli jsou to spokojeni zakaznici? :)

ale kazdy sveho stesti strujcem .... nikomu nic zleho nepreju a doufam ve stastnou ruku pri vyberu (at uz z prvni nebo druhe ruky) .... ?

Moje auto pochází od AAA. Samozřejmě, že jejich praktiky jsou mírně řečeno podivné, ale neznamená to, že jejich auta jsou vraky. Na druhou stranu cokoli se u nich řeší složitě a zdlouhavě. Mají velmi dobře propracovanou psychologickou hru, podle které hrají. Mám pocit, že většina lidí to s nimi není schopná uhrát...a ano, lžou, protože mají silný marketing, kde se tváří jako odborníci na auta, přitom jsou to jen hloupí překupníci. Taky doporučuji si něco přečíst na internetu, než tam @jazzzman půjde, ať takzvaně ví, do čeho jde :)

Dekuju:) Já od nich taky ještě hezké auto neviděl. Už jsem se tam byl kdysi podívat i na GJ, a ta byla při údajně nájezdu 70k tak dobita, že vypadala, jak kdyby ji parkovali ve stodole se slepicema.

Tady mě zaujal hlavně interiér, co na fotkách vypadá fakt zachovale. Tak jsem si říkal - co kdyby to byl ten legendární svatý gral po důchodci? ;) (irony alert)

Ne, vážně, díky za upozornění, moje prosba trvá, za optání člověk nic nedá.

Poslední úprava:
Synovec má z Auto ESA Oktávku už skoro 10 let a furt jezdí, na druhou stranu znám v Kladně soukromníka co tahá VW z Německa a do kupní smlouvy jako majitele vozu píše nějakýho bezdomovce, co u něj ty auta meje. Takže veškeré reklamace a že jich není málo, když o něm byl i jeden díl Černých ovcí, jdou jaksi do ztracena....

Back