Tak jsem to zjistil, auto je z operativniho leasingu a melo nejakou mensi skodu (za ca 32tis bez dph), kdy to ridic orval o svodidla, kdyz se necemu vyhybal. Za ty prachy to nemohlo byt nic velkeho.
Vychazim z jine mazdy co jsem od majitele dostal fotku rozparaneho boku auta, bylo doslova rozparany na zadnim blatniku a kus dveri a oprava za ca 350tis. Takze za 32 to nemohlo byt temer nic.
Nicmene jinak se zda byti (dle dostupnych fotek a infa od bazaru) to auto ok.
Servis oleje byl delany 07/22, takze proto to sviti na budikach, najeto na nej je 10tis km, coz z meho (laickeho) pohledu je OK. Olej se vymeni a bude hej.
Jezdilo to do Autopalace a Jeremiasova.
Co me vsak trosku brzdi je ta jeji vybava. Ma to Attraction a dle ceniku mazdy to ma mit Adaptivni svetlomety.
Co jsem se vsak nedozvedel, zda to automaticky zapina dalkova svetla. Je mi jasne ze Attraction nema matrix svetla. To bych prezil. Jde mi jen o skutecnost, zda zapina ty obyc dalkove automaticky. Hledal jsem po foru a nasel toto:
Ahoj, chtěl bych znát Váš názor na Adaptivní LED světlomety. Jsem z nich trošku rozpačitý. Jsem zvyklý všude, kde to jde, používat dálková světla. Ale v AUTO režimu světel jsou dálková světla ve většině času potlačená. Vím, že je to vlivem pouličních lamp, odrazek na patnících, odrazem značek...
www.mazdaklan.cz
Ale nejsem z toho nijak moudry.
Vi nekdo ?
A zenska po me chce ty automaticke dalky (mame ted na aute docela vysokou vybavu a nekterych drobnosti se nechce vzdat
)...
Jeste jsem nasel jedno auto. Asi nikdo neznate prodejce co ma tenhle kousek:
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/196978021
coz ??
Ma totiz Revolution vybavu a to je to co presne hledam. Jen mi ta firma (APF) vubec nic nerika, vubec nikde o tom nejsou zadne recenze. Nic. A tak se prirozene bojim, abych nebyl bez penez a i bez puvodniho auta, ktere jim ho tam chci nechat na protiucet.