Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A když to služební bude benzín, že to bude lepší jak nafta? Možná u mazdy (pokud nebude žrát olej - obě benzínové co jsem měl, tak jej žraly), ale u ostatních automobilek o tom silně pochybuji (turbobenzín je stejně komplikovaný jak nafta). Jak psal Krabat, tak benzínu se lidi nezbavují, protože ani tolik nenajezdí. A do fleetu to není vhodné, protože jsou tam vysoké náklady (myšleno spotřebou), proto mladých benzínů není.No a přesně o tomhle to je.Z toho služebního auta je vysáto to nejlepší při minimálních servisních nákladech,natěšený zájemce si ho pak koupí a je rozčarovaný z toho,že se mu to sype.Jé,kolik já už těhle příběhů viděl a řešil.Diesla fakt asi od novoty.
Přesně, stačí se podívat, kolik mají za pět let najeto, třeba na tom odkazu co jsem dával. Nejojetejší benzín tam má 137.Z 90% je v bazarech nafta jen proto, že se benzínů majitelé nezbavují tak brzy. Jinak je zrovna benzín G192 u M6 nejprodávanější, přes 50% prodejů u nás. V Evropě je situace podobná.
Všichni víme, že SkyD měl konstrukční problém
Máš pravdu,předsedo!A mluvíš mi z duše:bookworm:já bych si auto se současnejma elektrokurvítkama jízdy nekoupil.... kór poslední móda v prodlevě na plynu kvůli emisím, kouřivosti, odepínáním válců a podobnejm chujovinám by mě přivedla k šílenství
Beztak koupená v rajchu u typického němce s tureckým jménemMrkněte se na dnešní Černé ovce na čt1, byly o tom jak si ženská nechala dovézt M6 z Německa a ta byla ukradená v Norsku. Stála jí půl mega a ještě se bude muset vyrovnat s Norskou lízingovkou.......