- 5 958
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Neměl bych péči..., sedadlo spolujezdce pracuje na stejném principu a schránka před koleny se otevírá také podobně.Akorát si říkám, že přechod z Oll na 6ku v AT nebude pro mou polovičku zas tak snadný. Není moc technický typ
A úplně nejdůležitější asistent alias kosmetické zrcátko je taky stejnéNeměl bych péči..., sedadlo spolujezdce pracuje na stejném principu a schránka před koleny se otevírá také podobně.
Presne tak, akorat si urcite nekupuj tu novou 2,5i s vypinanim valcu..dokud to kluci v JP neodladi. Jinak s 2,5i se da jezdit bezne do 8l/100km..coz tva penezka jiste ocenipokud jsi zvykly na EVO, jdi určitě do 2,5 G192 Automat skvělej, výkonu akorát a provozní náklady přijatelné
medium v převodovce se mění po 60-100 000 km s cenovkou do 10k
.....jsou tam nejake problemy ktere by me meli prinutit o tehle variante prestat uvozovat a zamerit se ciste na 2.5 + automat?
Super dekuji Ted uz jen najit nejaky pekny kousekautomat je fakt skvělej. Navíc pádlovat pod volatnem můžeš taky. U 2.0 je jediný problém = výkon. I když G165 na tom není tak zle ,-) Záleží jak jezdíš....
přímovstřik...., takže karbonizace sacích ventilů a časté výměny oleje.
Jelikož jsem si mezi svátky nadělil "nový" vůz a nakonec to není M6, ale subaru outback 2,5 který používá nepřímý vztřik.znáš nějakej současnej nepřímovstřik? viz Karbonizace u motorů Skyactiv-G
Dobrá volba, taky mne tento výběr začíná lákat čím dál víc, 4x4-slušný motor a výbava, vyšší posez,, dostatek prostoru a koukal jsem, že se dá sehnat kolem 800 tis.Jelikož jsem si mezi svátky nadělil "nový" vůz a nakonec to není M6, ale subaru outback 2,5 který používá nepřímý vztřik.
Jinak zatím max spokojenost. Opravdu pohodlný velký kočár, výkon dostatečný (pro mě aut.převodovka CVT funguje luxusně.
Takže alternativa tu je. Doufám že mě tady neukamenujete, že vám tady zas.rám forum.
fungl je myslim za 820 s DPH, já koupil 3 roky starý za polovinu pořizovací ceny.Dobrá volba, taky mne tento výběr začíná lákat čím dál víc, 4x4-slušný motor a výbava, vyšší posez,, dostatek prostoru a koukal jsem, že se dá sehnat kolem 800 tis.