Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja kupoval svou minulou M3 1,6 benzin, r.v.2003, 44tkm z AAA po nejakem duchodci v roce 2013 a stav byl perfektni...Jediny problém byl koroze lemu, která byla samozrejme zakytovana a nastrikana, takze pupínky vylezly az po roce. Pan byl nejaky doktor, takze mel i sluzebni auto tak proto tak nizky najezd kdyby se někdo divil.Já se nedivím vůbec, je to z AAA.
Nejsem sice žádný rasista..., u mě je cigán, jako černoch; ale aniž bych se jí musel dívat pod sukně, řekl bych, že je bílá. A jedno bílé auto v životě stačilo. Již nikdy více. Jinak vypadá dobře.Zdravím, nebyl se někdo dívat na níže uvedenou M6, popř. není tu náhodou mezi Vámi, kdo ji posílá dál do světa?
https://www.tipcars.com/mazda-6/kombi/benzin/mazda-6-2-0i-114-kw-sports-line-bi-xen-14494808.html
Z fotek patrné opotřebení sedadla řidiče na levém boku. Nebyl se jí někdo díval po sukni? Nezdá se mi to jako šméčko, nebo mi sundáte růžové brýle?
Tohle ale není bílá pastelová na škodouce, to je 34K bílá perleť....ale aniž bych se jí musel dívat pod sukně, řekl bych, že je bílá. A jedno bílé auto v životě stačilo. Již nikdy více.
Chystam se tam asi v pátekZdravím, nebyl se někdo dívat na níže uvedenou M6, popř. není tu náhodou mezi Vámi, kdo ji posílá dál do světa?
https://www.tipcars.com/mazda-6/kombi/benzin/mazda-6-2-0i-114-kw-sports-line-bi-xen-14494808.html
Z fotek patrné opotřebení sedadla řidiče na levém boku. Nebyl se jí někdo díval po sukni? Nezdá se mi to jako šméčko, nebo mi sundáte růžové brýle?
Díky za reakce.
Jo, měl jsem bílou Š120. Ale i tak je bílá hned po černé nejvíce se "špinící" barvou.Tohle ale není bílá pastelová na škodouce, to je 34K bílá perleť.
Před bílou perletí jsem měl 323 v černé metalíze a nedá se to srovnávat. Černá vypadala super jen první dva dny po umytí. Stačilo trochu městského prachu a bylo po parádě. Bílá trpí hlavně teď v zimě, když jsou břečky. O to víc si pak užívám mytí, když vidím jak to auto prokoukne .Jo, měl jsem bílou Š120. Ale i tak je bílá hned po černé nejvíce se "špinící" barvou.
Za sebe můžu říct, že jsem jezdil se dvěma z r. 2010, dohromady něco přes 140 tis. km a naprosto žádný problém. Samozřejmě pravidelná výměna oleje po 15 tis. km a hlídání si zdroje paliva. A prakticky nejezdím šouračky do 10 km, tedy kromě předvánočních nákupůJeště bych se chtěl zeptat na poslední dvě věci, co jsem nikde nenašel. V čem konkrétně je 2.0 DISI 114kw poruchovější než 108 kw? Je něco na co si dát u MZR-CD 2.2 120kw pozor krom dpf?
Pan technik je asi dement a bylo by fajn vědět jeho jméno i jméno servisu, abychom se takovému servisu obloukem vyhnuli (https://www.mazdaklan.cz/forums/zkusenosti-se-servisy.27/). Výměnou za tuto informaci nabízí můj servis servisní historii bez jakýchkoliv osobních údajů.
Ryzujou hlavne na tech jejich "vyhodnych" splatkach, ve finale te vyjde rozhodně lepe pujcit si v bance a koupit u nich za hotove. Jednou jsem si u nich nechal neco nakalkulovat a to bylo sileneTrochu mimo téma. Nechápu pořad jednu věc. Jaktože když jdu koupit auto cash, je dražší než na splátky? O skoro čtvrtinu ceny. Není to je jen u aut, ale i v nejmenovaném elektru.