• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

Pěkná, cena trochu vysoká, 18" kola jsou z předfaceliftu, jen dekontaminovat to z toho bazarnického silikonu uvnitř bude docela práce. :) Opotřebení bočnice je běžné při nečasté údržbě, opraví každý detailer, co dělá Colourlock.

Já se nedivím vůbec, je to z AAA.
Ja kupoval svou minulou M3 1,6 benzin, r.v.2003, 44tkm z AAA po nejakem duchodci v roce 2013 a stav byl perfektni...Jediny problém byl koroze lemu, která byla samozrejme zakytovana a nastrikana, takze pupínky vylezly az po roce. Pan byl nejaky doktor, takze mel i sluzebni auto tak proto tak nizky najezd kdyby se někdo divil.

Zdravím, nebyl se někdo dívat na níže uvedenou M6, popř. není tu náhodou mezi Vámi, kdo ji posílá dál do světa?

https://www.tipcars.com/mazda-6/kombi/benzin/mazda-6-2-0i-114-kw-sports-line-bi-xen-14494808.html

Z fotek patrné opotřebení sedadla řidiče na levém boku. Nebyl se jí někdo díval po sukni? Nezdá se mi to jako šméčko, nebo mi sundáte růžové brýle?
Nejsem sice žádný rasista..., u mě je cigán, jako černoch; ale aniž bych se jí musel dívat pod sukně, řekl bych, že je bílá. A jedno bílé auto v životě stačilo. Již nikdy více. Jinak vypadá dobře.

Také jsem měl strach z té bílé barvy.Ale předčila mé očekávání.Nevím,jestli je rozdíl mezi klasickou bílou a metalízou,ale výsledek je takový,že se auto velmi málo špiní.Je fakt,že používám 2x ročně přípravky od Dorisky,takže to má také určitě vliv.Asi nejhorší barva,kterou jsem měl,tak byla tmavozelená.Když se umyla,tak v pohodě,ale po čase získala takový šedivý nádech.Tak,jako černá.Velice náročná na údržbu,vše na ni bylo vidět.Nejlepší je asi stříbrná.Jinak autíčko na té inzerci vypadá hezky,ale já bych si už připlatil například za tohle.https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/18098676?goFrom=list Má menší spotřebu,tišší,prostě novější.

Poslední úprava:
Tak chlapi, bila perlet je nadherna! A když to vyšperkujete voskem třeba od Doris, nebo od koho chcete tak ta perlet krasne vyleze na povrch a je to krasne 3D :D Fakt nekecam, když jsem poprvé navoskoval tu svoji perlet tak jsem byl fakt uneseny jak to krasne vylezlo na povrch ;)

Jo, měl jsem bílou Š120. Ale i tak je bílá hned po černé nejvíce se "špinící" barvou.
Před bílou perletí jsem měl 323 v černé metalíze a nedá se to srovnávat. Černá vypadala super jen první dva dny po umytí. Stačilo trochu městského prachu a bylo po parádě. Bílá trpí hlavně teď v zimě, když jsou břečky. O to víc si pak užívám mytí, když vidím jak to auto prokoukne :).

Ještě bych se chtěl zeptat na poslední dvě věci, co jsem nikde nenašel. V čem konkrétně je 2.0 DISI 114kw poruchovější než 108 kw? Je něco na co si dát u MZR-CD 2.2 120kw pozor krom dpf?
Za sebe můžu říct, že jsem jezdil se dvěma z r. 2010, dohromady něco přes 140 tis. km a naprosto žádný problém. Samozřejmě pravidelná výměna oleje po 15 tis. km a hlídání si zdroje paliva. A prakticky nejezdím šouračky do 10 km, tedy kromě předvánočních nákupů ;)

Vazeni Panove,
mel bych prosbu o radu. Zajima me toto auto https://www.autoesa.cz/mazda/6/kombi/nafta/200175114
Vim, ze autoesa ma nevalnou povest, ale toto auto primo odpovida tomu co hledam.
Na zivo jsem ho jeste nevidel. Po dotazu ohledne servisni knizky mi v autoesa rekli, ze zadnou nemaji a servisni historii vlastne neznaji (??). Znam jeho VIN, zkousel jsem volat do aut. servisu, kde mi pan technik rekl, ze mi k tomu autu kvuli GDPR nemuze nic rict (ze nebude problem, ale az budu majitelem ja, ne autobazar).
Podle info tady na foru ohledne kontroly el. servisni knizky mi to prijde trochu zvlastni. Muzete mi prosim poradit, jestli na to existuje nejaky jiny zpusob, jestli delam neco spatne? Jestli nekdo z vas toto auto nahodou videl, budu rad za postrehy!

Predem diky!

Jak pise @shr3k, tuto informaci by ti mel poskytnout kterykoli autorizovany servis...napis ze jsi zajemce o vuz a obratem by jsi ji mel dostat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trochu mimo téma. Nechápu pořad jednu věc. Jaktože když jdu koupit auto cash, je dražší než na splátky? O skoro čtvrtinu ceny. Není to je jen u aut, ale i v nejmenovaném elektru.

Pan technik je asi dement a bylo by fajn vědět jeho jméno i jméno servisu, abychom se takovému servisu obloukem vyhnuli (https://www.mazdaklan.cz/forums/zkusenosti-se-servisy.27/). Výměnou za tuto informaci nabízí můj servis servisní historii bez jakýchkoliv osobních údajů.

Moc dekuji za bleskurychlou odpoved. Jmeno technika jsem si bohuzel nepoznamenal, byl to muj "lokalni servis" Auto Palace Brno (kdyz jsem koukl do linku, uz tam podobnou zkusenost s timto prodejcem zminujou i jini..).

Diky!

@Dreadurn protože si půjčíš /zaplatíš sice nižší částku ale s úrokama to vyjde ve finále dráž

@Patrikuzz mám stejnou zkušenost cca 2 týdny zpátky

Trochu mimo téma. Nechápu pořad jednu věc. Jaktože když jdu koupit auto cash, je dražší než na splátky? O skoro čtvrtinu ceny. Není to je jen u aut, ale i v nejmenovaném elektru.
Ryzujou hlavne na tech jejich "vyhodnych" splatkach, ve finale te vyjde rozhodně lepe pujcit si v bance a koupit u nich za hotove. Jednou jsem si u nich nechal neco nakalkulovat a to bylo silene :D

Nenechal jsem si nikdy nic takhle počítat, proto to nevím. Přišlo mi to divný. Musí v tom být nějaká levárna, říkal jsem si. Když auto cash má uvedenou cenu třeba 240 a na splátky 180...

Back