- 6 525
Pěkná, jedna z posledních edic GH v Rakousku (myslím, že Takumi u nás ani nebyla v nabídce), dokonce s TomTomem. Cena je trochu vyšší s ohledem na to, že je to 5leté auto, ale zase jen 60900 km... Chtěl bych slevu 500 za tu sedačku řidiče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nejlepsi je mit pujcene penize od sve banky na maly urok s tim uz jdes do zidackeho velkeho autobazaru vezmes auto na splatku s peknou slevou a nesmyslne velkym urokem.. Pohlidas si moznost okamziteho splaceni bez sankci a za par mesicu, kdyz je auto fit, tak je vyplatis. Mas auto se slevou a oni smolikaNenechal jsem si nikdy nic takhle počítat, proto to nevím. Přišlo mi to divný. Musí v tom být nějaká levárna, říkal jsem si. Když auto cash má uvedenou cenu třeba 240 a na splátky 180...
Tak na to zapomeň. To vyplacení není tak levné, je tam sankce ve výši té slevy pokud úvěr nebude splácen celou dobu. Je to ošetřené, to se neboj. Trochu víc v tom chodím.Nejlepsi je mit pujcene penize od sve banky na maly urok s tim uz jdes do zidackeho velkeho autobazaru vezmes auto na splatku s peknou slevou a nesmyslne velkym urokem.. Pohlidas si moznost okamziteho splaceni bez sankci a za par mesicu, kdyz je auto fit, tak je vyplatis. Mas auto se slevou a oni smolika
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Poslali z AE něco? Ani jsem se neměl čas dnes zeptat.Moc dekuji za bleskurychlou odpoved. Jmeno technika jsem si bohuzel nepoznamenal, byl to muj "lokalni servis" Auto Palace Brno (kdyz jsem koukl do linku, uz tam podobnou zkusenost s timto prodejcem zminujou i jini..).
Diky!
Tak na to zapomeň. To vyplacení není tak levné, je tam sankce ve výši té slevy pokud úvěr nebude splácen celou dobu. Je to ošetřené, to se neboj. Trochu víc v tom chodím.
Poslali z AE něco? Ani jsem se neměl čas dnes zeptat.
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Pozdrav ze Zlína. Vidíš sám, že žádné osobní údaje tam nejsou.Ne, bazar nic. Serv. knizku nemaj a tecka. Ze pry kdyby tu moznost meli, tak to jejich technici vyzadaji... A jinak krome obligatnich drobnych oderek je pry v top stavu . Akorat se bojim, ze ten problem s zadosti o serv. knizku se tyka uz vice autor. servisu. Stejnou odpoved jsem dostal od carstar pha, posilal jsem to i do Mazda Zlin, tam mi neodpovedeli vubec. Navic se mi u toho auta objevil problem s prevozem na jinou pobocku, asi to pustim a budu hledat dal..
Pozdrav ze Zlína. Vidíš sám, že žádné osobní údaje tam nejsou.
Tak zase jako chápu, že stokrát nic dokáže umořit osla. Když je třeba spousta jiné práce, tak to znamená sednout k PC, přihlásit se na portál, zkopírovat VIN, vyhledat, stáhnout PDF, vložit do mailu, odeslat a doufat, že druhá strana aspoň poděkuje. Když jim napíše deset lidí denně a do toho musejí dělat nějakou činnost, co jim vydělává peníze, je to téma k diskuzi. Úplným neštěstím jsou pak lidi, co loví inzeráty a zásobují takhle třeba 3-4 požadavky denně.Škoda že toto nemůžou poslat na email když jim píšu, jsem majitel a stejně mi to neposlali a odpověděli na druhou otázku..
btw. Jihlava
Tak zase jako chápu, že stokrát nic dokáže umořit osla. Když je třeba spousta jiné práce, tak to znamená sednout k PC, přihlásit se na portál, zkopírovat VIN, vyhledat, stáhnout PDF, vložit do mailu, odeslat a doufat, že druhá strana aspoň poděkuje. Když jim napíše deset lidí denně a do toho musejí dělat nějakou činnost, co jim vydělává peníze, je to téma k diskuzi. Úplným neštěstím jsou pak lidi, co loví inzeráty a zásobují takhle třeba 3-4 požadavky denně.
Nebyl ses dívat v tom Spyťáku?Chystam se tam asi v pátek
Byl jsem tam v pá před 16 h a borec tam měl cedulí dnes zavreno,sice tam měl tel v případě zájmu volat ale než by dojel byla by tma a to je na prd,ale nikde jsem ji neviděl tam,jen tu tmavou tak nevím kde tam byla jestli s ní neodjel.bylo tam jedno volný místo bez snehuNebyl ses dívat v tom Spyťáku?