• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

Rád bych kombíka, je to můj sen... ale kdyby se vyskytl nějaký krásný kousek v sedanu, tak bych ze svých nároku taky možná slevil...
Takže s AMC Chrudim máš špatnou zkušenost? Stáčené km, špatný technický stav,...?
Ten Pavel nabízí dvě auta ve výbavě exclusive. To černé nabízí ještě zde:

https://www.sbazar.cz/Pavel.2/detail/64442402-mazda-6-kombi-20-benzin-108kw-rv-2008-incluzive

Jsem ale malinko zmatený z té výbavy, co tam uvádí... Jako například píše mlhovky, LED denní svícení, síťka mezistěny zavazadlového prostoru - nic z toho jsem ale na fotkách neviděl... Zkoušel jsem si prověřit výbavu přes VIN (JMZGY19F671476255), ale nenašel jsem žádný server, kde by mi to vypsalo nějaké podrobnější informace....

Ta Chrudim je hrozná.byl jsem tam před 3 týdny podívat na 6 gh a když jsem to tam videl tak hrůza.auta poškrábané,zadní nárazník strikly z pulky i přes senzory.proste jak u komediantů.uplne mě to odradilo a hned jsem šel pryč.taky to tam maji pěkně dlouho.radči počkej.taky jsem čekal dlouho

Poslední úprava moderátorem:
děkuji za info.... jsem rád, že jsem se tam nakonec nejel ani podívat, jestli to je tak, jak tu popisujete...:) Byla by to jenom ztráta času...
Budu čekat, hledat a doufat, že se objeví něco rozumného...;)

Je to nejzákladnější verze CE,v benzínové verzi se vyskytuje jen u 1,8 motorů.

Ahoj vespolek, zítra jedu navštívit p. Pavla a podívat se na ty dvě benzínové krásky ... trosku mě mrzí že inzeruje r.v. 2008 ale jsou 2007 (pravděpodobně obě) tzn. gg/gy ... ale snad ty poslední s udělaným upgradem proti korozi (poslední auto mi zrezlo... bez náhrady) .... tak Vám dám vědět jak to dopadlo ...... to v tom Slaném vypadá na obrázcích dobře, ale je to překvapivě levné a evidentně přestříkané ...

Ahoj vespolek, zítra jedu navštívit p. Pavla a podívat se na ty dvě benzínové krásky ... trosku mě mrzí že inzeruje r.v. 2008 ale jsou 2007 (pravděpodobně obě) tzn. gg/gy ... ale snad ty poslední s udělaným upgradem proti korozi (poslední auto mi zrezlo... bez náhrady) .... tak Vám dám vědět jak to dopadlo ...... to v tom Slaném vypadá na obrázcích dobře, ale je to překvapivě levné a evidentně přestříkané ...
Apropo dá se nějak poznat že je ten upgrade udělanej nebo je to jen otázka data výroby

Ahoj.... chtel jsem se zajet za Pavlem podivat hned po vikendu, do nedele mi to nevyjde:-( Zkus se prosim tedy podivat na obe nabizene mazdy, v jakem jsou stavu... Jak je to doopravdy s vybavou, protoze Pavla popis vybavy je dost zavádějící:) Budu vdecny za jakoukoli informaci:) A na stav koroze jsem zvedav jeste vice:)

Apropo dá se nějak poznat že je ten upgrade udělanej nebo je to jen otázka data výroby

Dle mého se na to nedá spoléhat. Jeli jsme svého času až do Plzně ze Zlína pro šestku GG z 10/2007 a auto zespod zrezlé až to bolelo( prahy !!, víko kufru) , lemy celkem zdravé. A to mluvím o karoserii, nikoliv o ramenech.

No popravdě viděl jsem tu černou a tu jsem vzal ... byla vyvoněná ... podvozek mírná povrchová koroze prahy blatníky dobrý, vejfuk dobrý. Pavel to má naleštěný vyluxovaný .... motor šlapal, olej OK, bouchnutá alespoň podle zadku, a spár nebyla .... je třeba se připravit na to že Pavel se chová tak že ho serete že si to vůbec prohlížíte ... prostě kup a vypadni ... ale to auto mi přišlo fakt na cajku .... tu druhou jsem neviděl (Chtěl je s rodinou pryč ... spěchal) ale tvrdí že je ve stejném výbavě ale on sám že by vzal tuhle(tu černou) ... že prej bude mít v brzké době ještě jednu ... Jo pozor ... servisní historie je uložená v diagnostice a on vám ji neukáže !!!!!!!!!... podle vin jsem si nechal vyjet najeté kilometry a ty sedí ... jinak bych ji nevzal ... dostanete dánský techničák, převozky a pak je to na Vás (žádnou servisku na papíře pán neprezentuje ... dokonce ani na počítači ... prost ber nebo nech bejt ve smlouvě garantuje historii vozu a najeté kilometry (Nechal jsem mu zálohu a odvezu si ji za týden takže přesně nevim jak ta smlouva vypadá - no ale co už)

tak snad to bude, jak říkáš... vše v pohodě... Ten Pavel na mě sice nepůsobí úplně férově, jak jsi ho popsal, ale snad to auto bude bezproblémový....
Ohledně té výbavy, Pavel tam vypisuje opravdu hory doly, že to má asistenta rozjezdu do kopce, elektrochromatické vnitřní zpětné zrcátko... zdůvodňoval to nějak? nebo co to auto vlastně všechno má za výbavu?
A kdy bude mít výhledové to další auto, asi neříkal, co?

říkal že ho vymění za tu černou .... já tu výbavu úplně do důsledků neřešil ... řešil jsem rez

Do teď jsem měl 20 let starou primeru a kdyby mi na ní dali technickou tak to neřeším .... zrezla

Nicméně přijde mi že je tam úplně všechno co si člověk může přát a co se může u desetiletýho auta posrat (tempomat,počítač, autoklima,ABS ASR stahovací okna, mlhovky, šest kvaltů ...za mě dobrý....
zrcátka neřešim

jen upozorňuju že je to první generace nikoli druhá

Poslední úprava moderátorem:
Děkuji Ti za vyčerpávající informace.... To VIN Ti řekl až na místě, nebo Ti ho poslal dopředu? Jestli náhodou nevíš VIN toho druhého krasavce....:) Škoda, že je Pavel takovej podivnej maník.... kdyby měl seriozní přístup a sdílnější ohledně historie vozu a servisních prohlídek, už mám auto doma...:D tak se potom prosím poděl o zkušenosti, až si ho dotáhneš domů....;)

@LudaS - co všechno se v tomto případě musí ještě s autem provést a zaplatit, nežli s ním bude možné jezdit? Když máš pouze Dánský techničák a převozky?

Back