Ronuron
nový člen
- 24
@Pepajosef : přesně tak, jak píše @MildaMPS , z ohledem na můj roční nájezd bych šel raději do benzínu, než nafty... Ale děkuji za nabídku... třeba se tu něco ještě objeví...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Rád bych kombíka, je to můj sen... ale kdyby se vyskytl nějaký krásný kousek v sedanu, tak bych ze svých nároku taky možná slevil...
Takže s AMC Chrudim máš špatnou zkušenost? Stáčené km, špatný technický stav,...?
Ten Pavel nabízí dvě auta ve výbavě exclusive. To černé nabízí ještě zde:
https://www.sbazar.cz/Pavel.2/detail/64442402-mazda-6-kombi-20-benzin-108kw-rv-2008-incluzive
Jsem ale malinko zmatený z té výbavy, co tam uvádí... Jako například píše mlhovky, LED denní svícení, síťka mezistěny zavazadlového prostoru - nic z toho jsem ale na fotkách neviděl... Zkoušel jsem si prověřit výbavu přes VIN (JMZGY19F671476255), ale nenašel jsem žádný server, kde by mi to vypsalo nějaké podrobnější informace....
Takový volant jsem ještě neviděl, úplně bez tlačítek,to je nějaký divnýa co toto sice je velice blizko tveho limitu...ale vypada celkem dobre
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/18131838?goFrom=list
dle zkontrolujsiauto.cz mam zaznamy v service od 06/2008 do 02/2019 (celkem 21) takze servis cca kazdych 20 tis km
Ano,je plastový,dosti nepříjemný na omak,tahle verze nemá ani palubní počítačTo vyzerá, že ten volant je plastový :X
Ano,je plastový,dosti nepříjemný na omak,tahle verze nemá ani palubní počítač
Apropo dá se nějak poznat že je ten upgrade udělanej nebo je to jen otázka data výrobyAhoj vespolek, zítra jedu navštívit p. Pavla a podívat se na ty dvě benzínové krásky ... trosku mě mrzí že inzeruje r.v. 2008 ale jsou 2007 (pravděpodobně obě) tzn. gg/gy ... ale snad ty poslední s udělaným upgradem proti korozi (poslední auto mi zrezlo... bez náhrady) .... tak Vám dám vědět jak to dopadlo ...... to v tom Slaném vypadá na obrázcích dobře, ale je to překvapivě levné a evidentně přestříkané ...
Apropo dá se nějak poznat že je ten upgrade udělanej nebo je to jen otázka data výroby