Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pise parkovací senzory vzadu a v předu ale podle fotek tam nejsou,tak nevimJá byl dnes kouknout a projet tohle:
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/18189677
Zespodu zatím nejhezčí co jsem viděl, rez byla jenom místama a spíš jak kdyby stříknutí rosítkem, relativně slušný (na mazdu).
Zjistil jsem 2 věci:
1) halogeny v tom svítí mnohem míň jak moje almera se špinavýma světlama, jak kdybych jel jen se zaplýma parkovačkama
2) ten dvoulitr je opravdu jen přemisťovadlo. Na pružný zrychlení po městě bych tomu se svou almerou ujel, v tom nejlepším případě to jede stejně.
Jinak auto celkově pěkný, jak nový, tichý, v hlavě motoru jsem přes víčko úsady neviděl jen olej by to chtělo vyměnit, tah plynulej, výbava stejná jak u 2.5 polokůže jen chyběly ty xenony a tím pádem i naklápění do zatáčky. Pokud někdo sháníte pěknou 2.0 DISI tak určitě je to slušněj kus (to je snad první GH o kterým to tady tvrdím )
Tak auto je z 09/2015 (počátek záruky). A je vynechaný servis po prvním roce.Zdravim, tak jsem se konecne dokopal a mam domluvenou Mazdu 6 2016 2.0 121kw, najeto 28500km, vybava Revolution, do 2020 v zaruce, cena 570 000kc. Majitel psal ze je auto jako nove a jedine co se mu stalo ze trefil zajice a byl prasklej naraznik, trochu svetlo a blatnik. Vse pry vymeneno za nove v mazde. Posilal foto a auto vypadalo opravdu jen trochu tukle. Proto bych chtel poprosit kouknout na vin jestli je vse OK a opravdu koupim temer nove auto . JMZGJ697671327853 Mockrat dekuji.
To GJ není špatný vůz,ale 570 000 za dvoulitr?Loni jsem koupil 2,5 2014,Revolution za 430 000Kč.Dekuji za info. Zvazim tedy pockat az bude na prodej model GL.
Jiný volant,vyhřívaný,výrazně lepší odhlučnění,možnost vyhřívání zadních sedadel,lepší diodové světlomety.
Vyhrivana zadni sedadla ma uz i GJ (aspon po faceliftu), to stejne LED svetlomety, nebo?Jiný volant,vyhřívaný,výrazně lepší odhlučnění,možnost vyhřívání zadních sedadel,lepší diodové světlomety.