• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

Tu poslední jsem prohlížel,byla v super stavu,ale v Ostravě už není ,zavolej jim na bezplatnou linku kde ji převezli.

Jo, měl jsem bílou Š120. Ale i tak je bílá hned po černé nejvíce se "špinící" barvou.

Bílá perleť má ale jednu stěžejní výhodu - je to barva, na které jdou nejméně vidět škrábance. :) Nevím, jestli by to potvrdil i @Natural, ale s tímto mým názorem souhlasil i majitel Masterfoil.cz, který mi polepoval Mazdu CX-3. Pozor, ne obyčejná bílá, jen ta luxusnější perleťová. Já třeba vím, kde mé auto utrpělo drobné šrámy, ale abych je našel, musím chvíli hledat. Tak šikovně ten lak maskuje drobné mikroskopické rýhy a poškození. Na červené Red Crystal vidím na slunci úplně všechno. Úplnou katastrofou je pak černá perleť, to je vyloženě katalog vad na laku. Udržet jej v dobrém stavu je bez fólie nemožné.

Tu poslední jsem prohlížel,byla v super stavu,ale v Ostravě už není ,zavolej jim na bezplatnou linku kde ji převezli.

To je skoda, jsem z Frýdku-Mistku :) ale zkusim zavolat zitra co mi reknou... Koukal ses jen z venku nebo i pod kapotu a dovnitř? Vypada hezky z fotek ale zaslouzila by jinci kola :)

To je skoda, jsem z Frýdku-Mistku :) ale zkusim zavolat zitra co mi reknou... Koukal ses jen z venku nebo i pod kapotu a dovnitř? Vypada hezky z fotek ale zaslouzila by jinci kola :)
Ano,viděl jsem jí i nastartovanou,ale zájemci se zdála drahá a nakonec koupili Octávku TDI,určitě se 123000km.:couchpotato:

Ano,viděl jsem jí i nastartovanou,ale zájemci se zdála drahá a nakonec koupili Octávku TDI,určitě se 123000km.:couchpotato:
Octavia TDI sen ceskych rodin. Nic lepsiho prece neni :D Taky jsem koukal kdysi na octavky, passaty a golfy tdi/combi. Ale mazda je mazda... srdcova zalezitost a myslim ze mnou zvolena motorizace 2.0 114kw bude v pohode. Vzdy jsem mel dvoulitry benziny a vim ze naprosto staci

čauvec... Již delší dobu koukám po mazdě 6. Mám tu několik tipů, ale je to moje první mazda, tak nevím, jestli ty inzeráty by byl dobrý kup. Mám nájezd cca 15 - 20 tis ročně, cukačky do práce 2 x 20 km denně + sem tam nějaký delší výlet po česku...
Aktuálně mám omezený rozpočet do max 150 000 (i s případnými investicemi po koupi auta).

https://www.sbazar.cz/Pavel.4/detail/59766122-mazda-6-kombi-20i-benzin-108kw-rv2008-incluzive

https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/18146009?goFrom=list

https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/18019770?goFrom=list

Neznáte náhodou daného prodejce? Případně nemáte jiný typ na mazdu 6 do těch 150 000 v lepší výbavě?
Snažil jsem se najít také něco s parkovacími sensory, ale to je v rámci mého rozpočtu nadlidský úkol....

Cau, hledáš jen combíka? Jinak na AMC Chrudim rovnou zapomeň. Toho Pavla co prodává ty dvoulitry neznám, je to nová ryba v rybníku.

Cau, hledáš jen combíka? Jinak na AMC Chrudim rovnou zapomeň. Toho Pavla co prodává ty dvoulitry neznám, je to nová ryba v rybníku.

Rád bych kombíka, je to můj sen... ale kdyby se vyskytl nějaký krásný kousek v sedanu, tak bych ze svých nároku taky možná slevil...
Takže s AMC Chrudim máš špatnou zkušenost? Stáčené km, špatný technický stav,...?
Ten Pavel nabízí dvě auta ve výbavě exclusive. To černé nabízí ještě zde:

https://www.sbazar.cz/Pavel.2/detail/64442402-mazda-6-kombi-20-benzin-108kw-rv-2008-incluzive

Jsem ale malinko zmatený z té výbavy, co tam uvádí... Jako například píše mlhovky, LED denní svícení, síťka mezistěny zavazadlového prostoru - nic z toho jsem ale na fotkách neviděl... Zkoušel jsem si prověřit výbavu přes VIN (JMZGY19F671476255), ale nenašel jsem žádný server, kde by mi to vypsalo nějaké podrobnější informace....

Mlhovky má určitě,jsou integrovány v hlavních světlometech,pozná se to dle levé páčky na přepínání světel,sítku to má asi také,je integrována v mechanismu roletky zavaz.prostoru a to denní svícení,to bude určitě automatické zapínaní potkávacích světel po nastartování vozu.Mimochodem,pokud má Mazda 6 chromované kliky,tak se jedná o rozlučkovou edici na rozloučení s výrobou.Bylo vyrobeno 23.8.2007,tzn poslední kusy výroby.Má lepší ochranu proti korozi,podobě jako GH.Ale pozor,karoserie pozinkovaná není,tu mají až GJ od r.2012.

Poslední úprava:
Sitku to ma viz foto otevreneho kufru...je sice srolovana ale jsou tam viditelne dva "hacky" ktere se po vytahnuti zahaknou do uchytek ve strope.

Děkuji Vám za bleskové odpovědi.
Ještě mě tam trochu mate tato výbava: tónovaná skla (nevypadají tak), USB (kde by bylo schované? Myšleno jako vstup pro rádio? Co koukám, tak podporu MP3 to asi mít nebude), elektrochromatické vnitřní zpětné zrcátko a asistent rozjezdu do kopce a sklápění zrcátek - to v této verzi již také je možné?

Tohle je nejvyšší výbava,kterou mohl tento typ mít.Okna jsou mírně do zelena,ale ty ostatní věci,které píšeš Mazda z výroby mít nemohla.

Právě ty funkce, které běžně v mazdě nejsou, mě trošku znervozdňují... Buď je to jenom lež, nebo byl předchozí majitel nějaký bohatý Dán a nechal si tam elektrochromatické vnitřní zpětné zrcátko, asistent rozjezdu do kopce a sklápění zrcátek za nějaký příplatek domontovat...
A z Vašeho pohledu - myslíte si, že by to nemusel být špatný kup?
Případně na co všechno bych si měl dát pozor při osobní prohlídce a projetí?

@Ronuron VAMC se už spálilo tolik lidí, že bych se tomu bazaru vyhnul obloukem. Ten ,,Pavel" tam prostě jenom naklikal všechno, co mu rozhraní na sautu nabídlo. Takže tam naklikal i prvky, které tyto vozy nikdy z výroby neměly.

Já bych tam osobně zajel a vše prověřil.Za ty prachy by to měla být voňavka.Zkouknout hlavně korozi,nosníky,zadní část kufru u rezervy,jestli nebyla bořená,špáry mezi částmi karoserie.Zaměř se na měrku oleje,jestli bude hladina oleje hluboko pod min. ,tak honem pryč,tyhle motory při špatné údržbě rády papají olej.Pokud ti dovolí vyšroubovat svíčku,tak budeš mít jasno.neměla by být moc zakarbonovaná,hlavně závit a elektroda.Dobré je i sundat spodní kryt motoru,zda nerosí provozní tekutiny.Udělat diagnostiku a zkontrolovat servisku v Mazdě.

Děkuji za rady... o víkendu se budu bavit se strejdou, automechanikem, tak se s ním domluvím, že bychom tam příští týden zajeli se podívat... nerad bych toho za ty prachy litoval... a kouknu ještě tady na foru do bazaru, jestli někdo neprodává nějaký hezký exemplář..:) Děkuji moc za rady, co jsem tady od Vás získal... ;)

čauvec... Již delší dobu koukám po mazdě 6. Mám tu několik tipů, ale je to moje první mazda, tak nevím, jestli ty inzeráty by byl dobrý kup. Mám nájezd cca 15 - 20 tis ročně, cukačky do práce 2 x 20 km denně + sem tam nějaký delší výlet po česku...
Aktuálně mám omezený rozpočet do max 150 000 (i s případnými investicemi po koupi auta).

https://www.sbazar.cz/Pavel.4/detail/59766122-mazda-6-kombi-20i-benzin-108kw-rv2008-incluzive

https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/18146009?goFrom=list

https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/18019770?goFrom=list

Neznáte náhodou daného prodejce? Případně nemáte jiný typ na mazdu 6 do těch 150 000 v lepší výbavě?
Snažil jsem se najít také něco s parkovacími sensory, ale to je v rámci mého rozpočtu nadlidský úkol....
Mrkni na toto.. Od klubaka a auto je velmi dobrem stavu na facebooku ho najdes auto (vinovy kombik M6) pod jmenem Pepa Stepan, kde mas ten inzerat. VIN je viz foto. Nebo mi posli svuj @naposilam ti k vozu veskere info a foto co jsem k nemu od nej dostalc045703a93cdfafe538bdcfe0a1a75dc.jpg

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Back