• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

Mě to konklrétně moc nesvítí - je třeba si pomáhat mlhovkami ale i v manuálu jsem se dočetl že xenony odcházejí s věkem tak doufám že to vyřeší nová výbojka ... čočky i skla se zdají být dobré

Někam jsem to psal a tady se to nepropsalo - tak ještě jednou - Sám prodejce (Pavel) trvdil že se mu ta modrá úplně nezdá a že to vypadá jeko by byla špatně zajetá - tak na to pozor

Poslední úprava moderátorem:
Hodně vozů integrované mlhovky ani nemá ani ve verzi s xenonama.Problém je ve vysvícené ploše v parabole,je třeba světla rozdělat a znovu pokovit parabolku.A vyčistit čočku, plexi a nové výbojky.S vysvícenými xenony se fakt jezdit nedá,je to u hubu,hlavně v dešti.

Někam jsem to psal a tady se to nepropsalo - tak ještě jednou - Sám prodejce (Pavel) trvdil že se mu ta modrá úplně nezdá a že to vypadá jeko by byla špatně zajetá - tak na to pozor

Díky za tip... více se mi stejně líbí ta druhá, ten Chameleon.
Na ty xenony se také zaměřím... Jak Píše @Míra, mohla by to být docela velká investice hned na začátek... :-(
@LudaS - ještě něco se Ti na autě nezdá, případně máš v plánu vyměnit? Připojení na diagnostiku už proběhlo?

Nenašel jsem nic zásadního krome zamlčených drobností (druhému klíči nefunguje dálka a není to baterkou, ulomená anténa nemá zesilovač a rádio opravdu nejde naladit .... klima je nenaplněná asi - nechladí ... ale to se dá řešit ... motorově a drakově(po stránce karoserie OK) Diagnostiku zatím nemam ... priorita pro mě jsou v tuto chvíli náplně ... a ty taky ještě nemám ... Nevite kdo by byl schopen diagnostiku za rozumnou korunu udělat ?

Co myslíš tím udělat diagnostiku za rozumnou cenu? Já byl po koupi m3 v Car Staru a řekli si o 400-500,- (teď nevím přesnou sumu) za kontrolu.

No ta klima může být také kasička.Kompresor,chladič,prodřená trubka.Ještě ani radio nehraje.To nesvědčí o preciznosti majitele.Já už bych od toho auta pelášil pryč...

Zdravím všechny. Měl bych dotaz ohledně koupě M6. Našel by se tu někdo kdo je ochotný poradit který motor a typ koupit.
Pár jich mám v hledáčku l. Koukám po benzínu okolo roku 10-12.
Díky moc.

radio hraje / jen nemá anténu a příjem ... manuálně naladíš.... u klimy doufám že se černé předpovědi nepotvrdí ... zatím jsem to ale úplně nenastudoval (jestli jsem něco nenastavil špatně) ... i to je možné ů nejde klima někde v nastavení vypnout? (u superbu to jde a pak se to projevuje úplně stejně)

Klima bud jede nebo nejede.Je tam spínač AC a přepíná se OFF,AC a AC ECO.Na prostředním displeji ty nápisy svítí nahoře.Pokud AC svítí a klima nechladí,tak je něco špatně.Jinak zablokovat klimu nelze.

Zdravím všechny. Měl bych dotaz ohledně koupě M6. Našel by se tu někdo kdo je ochotný poradit který motor a typ koupit.
Pár jich mám v hledáčku l. Koukám po benzínu okolo roku 10-12.
Díky moc.
Od roku 2010 je možno koupit benzínovou 1,8 s 5-ti kvaltem 88 kW,pak 2,0 DISI 114 kw ,6-ti kvalt a raritně 2,5 ,125 kW.Nic ví,nic mín.Jo a ten dvoulitr může být i s automatem.Všechny motory jsou kvalitní,záleží jen na předcházející údržbě majitele.

Poslední úprava moderátorem:
Od roku 2010 je možno koupit benzínovou 1,8 s 5-ti kvaltem 88 kW,pak 2,0 DISI 114 kw ,6-ti kvalt a raritně 2,5 ,125 kW.Nic ví,nic mín.Jo a ten dvoulitr může být i s automatem.Všechny motory jsou kvalitní,záleží jen na předcházející údržbě majitele.
Já ti děkuji mnohokrát. Koukam spíš po tom 2litru ale 2.5 je asi taky zajímavé. A rozlišuje se ještě nějak typ motoru?
Neznáš někoho koho oslovit o pomoc s koupí auta. Moc si nevěřím že zvládnu auto prohlidnou u koupě sám. Samozřejmě za nějakou odměnu. Díky

Já ti děkuji mnohokrát. Koukam spíš po tom 2litru ale 2.5 je asi taky zajímavé. A rozlišuje se ještě nějak typ motoru?
Neznáš někoho koho oslovit o pomoc s koupí auta. Moc si nevěřím že zvládnu auto prohlidnou u koupě sám. Samozřejmě za nějakou odměnu. Díky
Pokud by si byl někde ze severní Moravy,tak mohu klidně posloužit.

Pokud by si byl někde ze severní Moravy,tak mohu klidně posloužit.
Sem kousek od Kolína. Ale nevím lde se nějaka M6 najde viď. Dnes sem koukal na jednu na sauto a uz je rezervována. Mohu postal odkaz jestli koukám správně. Jen tak informativně. Díky.

Záleží co preferuješ, facelift má hodnotnější interiér, navzdory teda tomu Číňanovi. Předfacelift z Německa je taky pěkný, kratší převodovka, silnější motor.

Když to slyším, co všechno člověk při prohlídce snadno přehlédne, tak pomalu začínám taky přemýšlet, vzít si sebou na prohlídku mazdy někoho zkušenějšího.... nejste náhodou někdo z okolí Hradce Králové? Také by Vás odměna neminula...:)

Když to slyším, co všechno člověk při prohlídce snadno přehlédne, tak pomalu začínám taky přemýšlet, vzít si sebou na prohlídku mazdy někoho zkušenějšího.... nejste náhodou někdo z okolí Hradce Králové? Také by Vás odměna neminula...:)
Ano rozhodne doporučuju, pokud nevis na co mas koukat tak vzit (zaplatit) nejakeho mechanika. Myslim ze nejaka tisícovka navíc za klidne spani se vyplati. Kazdopadne bych volil mechanika z Mazdy ;)

Ano rozhodne doporučuju, pokud nevis na co mas koukat tak vzit (zaplatit) nejakeho mechanika. Myslim ze nejaka tisícovka navíc za klidne spani se vyplati. Kazdopadne bych volil mechanika z Mazdy ;)

Mám sice sepsané věci, které jsme mi tady poradili, ale stejně radši někoho zkusím sehnat... Zatím se mi nikdo ze zaslaných emailů neozval... zkusil bych možná i strýce, který je automechanik... ale nedělá mazdy, takže to není to pravé ořechové (nebude vědět, co konkrétně u mazdy je nutné zkontrolovat, na co si dát pozor,...

Back