Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Potvrzuji, Citroën C5 (X7) po 12-ti letech sklápění původní a stále bezproblémově funguje.Už jsem to tu psal. Manželka má DS4 5 let. 5 let se zrcátka automaticky sklápí při každém odemknutí a zamknuti vozu a zatím fungují, tak jako u jiných automobilek. NO COMMENT
Ale tak každé auto má něco Pamatuji se, jak mi u Octavia II. v záruce měnili elektrický spoj bočního airbagu, který odcházel díky výrobní vadě. Co všechno se na Škodovce měnilo, je do jiné debaty a po 100tis. km to bylo každých 50tis. něco a vždy dosti zásadního (a tím pádem drahého) charakteru. Přesto jsem překvapivě i s ní byl spokojen, nikdy jsem nikde nezůstal stát Vydržela do prodeje ve 350tis. km. A proč jsem si vybral Mazdu místo Škodovky je zase do jiné debaty...Potvrzuji, Citroën C5 (X7) po 12-ti letech sklápění původní a stále bezproblémově funguje.
Ale tak každé auto má něco Pamatuji se, jak mi u Octavia II. v záruce měnili elektrický spoj bočního airbagu, který odcházel díky výrobní vadě. Co všechno se na Škodovce měnilo, je do jiné debaty a po 100tis. km to bylo každých 50tis. něco a vždy dosti zásadního (a tím pádem drahého) charakteru. Přesto jsem překvapivě i s ní byl spokojen, nikdy jsem nikde nezůstal stát Vydržela do prodeje ve 350tis. km. A proč jsem si vybral Mazdu místo Škodovky je zase do jiné debaty...
Já to zrcátko nepovažuji za nic zásadního. Psal jsem to sem hlavně proto, že jsem nabyl dojmu, že výměna obsahuje nový mechanismus, který již vydrží - prostě jiná generace (jiný je, už podle zvuku, zda lepší, odpoví jen čas). O té nepovedené tady už bylo napsáno mnoho. Rozhodně bych na tom nezakládal nějaké mýty o kvalitě nekvalitě auta/značky/modelu. Auto mám od 03/2018, najeto skoro 60 tis., jezdím opravdu hodně a je to jediná věc, co mě za tu dobu potrápila. Snad to tak bude i nadále. Přeji mnoho šťastných km s Citroën C5.
Ale tak každé auto má něco Pamatuji se, jak mi u Octavia II. v záruce měnili elektrický spoj bočního airbagu, který odcházel díky výrobní vadě. Co všechno se na Škodovce měnilo, je do jiné debaty a po 100tis. km to bylo každých 50tis. něco a vždy dosti zásadního (a tím pádem drahého) charakteru. Přesto jsem překvapivě i s ní byl spokojen, nikdy jsem nikde nezůstal stát Vydržela do prodeje ve 350tis. km. A proč jsem si vybral Mazdu místo Škodovky je zase do jiné debaty...
Já to zrcátko nepovažuji za nic zásadního. Psal jsem to sem hlavně proto, že jsem nabyl dojmu, že výměna obsahuje nový mechanismus, který již vydrží - prostě jiná generace (jiný je, už podle zvuku, zda lepší, odpoví jen čas). O té nepovedené tady už bylo napsáno mnoho. Rozhodně bych na tom nezakládal nějaké mýty o kvalitě nekvalitě auta/značky/modelu. Auto mám od 03/2018, najeto skoro 60 tis., jezdím opravdu hodně a je to jediná věc, co mě za tu dobu potrápila. Snad to tak bude i nadále. Přeji mnoho šťastných km s Citroën C5.
Zdravím Mazďákov CX-5, 2017
začala zima a mám problém so spätnými zrkadlami ...
Spätné zrkadlá mám nastavené tak, že pri zamknutí sa automaticky sklopia,
pri odomykaní vozidla sa nastavia do "prednastavenej polohy", čiže poloha AUTO.
Trošku napršalo a zasnežilo, primrzlo ... odomkol som auto a späťáky sa snažili vyklopiť,
no pri vyklápaní v nich čosi "zarapkalo" a ostali stáť v "nejakej" polohe.
Povedal som si, že pri jazde ich "rozmrazím", a potom nastavím, ale nič.
Proste teraz sa po zamknutí vozidla späťáky sklopia, ale nie úplne do "svojej základnej polohy"
a pri odomykaní sa zase síce pohnú, ale zastavia sa v "nejakej polohe",
takmer vždy "v inej neurčitej polohe".
Nastavovaním zrkadiel zrkadlá niekedy ani neviem dostať do ich "správnej polohy" ....
Máte niekto takúto skúsenosť ? Niečo sa v späťákoch poškodilo, zlomilo, preskočilo ?
Je to na servis, alebo je tento stav nejako "samoopraviteľný" ?
Díky moc za pomocné info