Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Malo by stačiť nastaviť správne v nastaveniach, ale ktoré číslo ti poradí skôr číňan, ak nie tak prepojiť tuším ružový z červeného konektora s key1. Tak som to mal na 6ke, tiež junsun. Neviem či máš rovnaké farby, podľa fotiek skôr sa dá vyriešiť potom.Ahoj,
nevíte prosím někdo jak propojit volant mazda cx7 2008 s radiem junsun 8259?
Díky.
Asi budeš musieť číňanovi písať, niesom pri aute a neviem aký je kód na cx7, niekde v nastaveniach je ozubené koliesko, tam pýta zadať kód, ja mám 8878 sa mi zdá a tam ďalej, ale radšej im napíš lebo na forde sa mi podarilo vypnúť dotykové tlačidlá a pár mesiacov ani číňan nevedel pomôcť čo som zmenil až som na to prišiel sámDíky moc. A jak jsi se dostal do tohoto nastavení rádia. Hledám jak zběsilý a nic.
Chyba U0127 - Ztráta komunikace s modulem TPMKoukni přes forscan co to píše za chybu., ale s rádiem by to souviset nemělo
Ahoj je to ještě aktuální ? přemýšlím že bych si pořídil něco jako máš ty . Jaká by byla cena ? Dík za infoKdyby si chtěl někdo udělat na Vánoce radost, můj bývalej Sinosmart je opět na prodej včetně parkovací kamery
Ok děkuji za infoBohužel, radio si už vzal @Jannicko