Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Těm zadním dveřím nerozumím, proč by padaly? Nárůst váhy je maximálně 3Kg na zadní dveře. Navíc (alespoň u mě) se skoro nepoužívají. Ten kufr je znát ,určitě doporučuji ale vezme si to hodně materiálu a takové 2-3 hodiny času. Jinak se mi zdá, že kolem 110 km/h jde poměrně dost hluku od okna u řidiče a kolem zrcátka až je to poměrně nepříjemné. Ještě zkusím dveře rozebrat ale dost pochybuji, že mi to pomůže. Mezitím jsem ještě objednal gumu kolem dveří https://www.ebay.com/itm/273838704423 třeba to pomůže
Jedině se optat někoho kdo dy ofuky má, jestli to nedělá ještě větší kravál jak bez nich)))No tak to jsem kráva, jsem myslel, že mluví o dveřích za řidičem a spolujezdcem a né o pátých dveřích alias kufru tak díky za opravu. Zajímalo by mě, jestli by nemohly ofuky předních oken.