Jak jsem říkal, nikdy jsem kameru neměl a nepotřeboval, ale v něčem uvažuju stejně jako ty - displej úplně nepotřebuju a aby byla málo nápadná - proto jsem taky vybíral mezi Viofo A139 a Mio J85 - žádná nemá displej, nastavuje se přes aplikaci a schovat za zrcátku půjdou obě dvě určitě dobře.To je pekny, za patnact stovek. Jeste takova otazka - proc maji vsechny ty kamery ty displeje, ktery je zbytecne delaj vetsima a drazsima? Neni lepsi, kdybych nastaveni kamery mohl delat treba pres smartphone, stejne jako pripadne prehrani zaznamu (pokud bych potreboval rychly nahled a nechtel vyndavat SDcko)? Mne rusi v aute kazda dioda a odlesk, pocitam ze displej se da vypnout, ale i tak bych uvital kameru co nejmensi, nejtmavsi, idealne "neviditelnou"... a pocitam, ze to by zaroven mohla byt i ta nejlevnejsi.
Ale na druhou stranu jsou to dražší stroje - Viofo má v sadě i zadní kameru za 4.800 (můžeš mít i třetí), k Mio J85 bys musel zadní kameru dokoupit a jsi lehce přes 5.000, samotná jedna kamera je za 3.100
Poslední úprava: