Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
normálně to odehneš a kabel tam strčíš, stropnice u předního a zadního okna není nijak pevně přidělanáAhoj, chci namontovat kameru 70mai a chci se zeptat, jak dostat kabely pod stropnici, abych se dostal ke sloupku. Jak ji demontovat ? Nebo to jde zastrčit bez demontáže ?
Díky
Mám taky pár měsíců 70mai 1S. Napojil jsem to na pojistkovou skříň, a to konkrétně na místo pojistky pro zadní zásuvky jsem dal odbočku (viz foto). Na kabel odbočky jsem připojil step down měnič (viz foto). Na jeho USB F jsem připojil USB M napájecího kabelu kamery. Ten jsem pak vyvedl pod vnitřní částí dveřního těsnění pod spojení čalounění A sloupku do stropnice. Přebývající kabel mám pod krytem zrcátka.Ahoj, chci namontovat kameru 70mai a chci se zeptat, jak dostat kabely pod stropnici, abych se dostal ke sloupku. Jak ji demontovat ? Nebo to jde zastrčit bez demontáže ?
Díky
tak to máme skoro stejně zapojený...na místo pojistky pro zadní zásuvky jsem dal odbočku...Ten jsem pak vyvedl pod vnitřní částí dveřního těsnění pod spojení čalounění A sloupku do stropnice....
přesně jak píšeš, když jsme to montovali před tím do Passata, tak to byl porod, ale tady to šlo jak malinanormálně to odehneš a kabel tam strčíš, stropnice u předního a zadního okna není nijak pevně přidělaná
Mě to vždy montoval @Max6 a super práce ?Ahoj. Máte prosím někdo tip, kde by v Praze nebo okolí bylo možné nechat kameru nainstalovat? Zatím zvažuju Sherlog. Bohužel si na vedení kabelu a napojení na pojistky sám netroufnu. Pokud jste někdo nechával montáž dělat přímo v Mazdě, kolik byla cca cena za práci?
Jasně, hlavně ta kamera mu nezabere celý den, má to už v ruce a než se rozkoukáš má hotovo ??Já když vidím jen tady na Mazdaklanu kolik má Max6 práce obecně s větším servisem, tak si říkám, že na instalaci kamery už nemůže mít v nejbližší pětiletce kapacitu... Ale za dotaz nic nedám.
Podívej já to tak musel nakonec udělat a není to tak hrozný, mám to tažený středovým panelem. Z jedné strany Android auto a z druhé strany kameru - strčeno do origo Xiaomi adaptéru , přes klasický to nejeloJeště mě tak napadlo, utáhla by kameru (1A ?) USB zásuvka v loketní opěrce? Není to sice dokonale estetické, ale že bych vedl kabel od kamery pod stropem, A sloupkem, dolů pod koberec, pod sedačkou a do loketní opěrky.
Bohužel nejde, jedině pokud ztlumíš všechny zvuky.Jo a náhodou ten otravný zvuk při každém spuštění vypnout nejde co?
Tak zvuky mám všechny vypnuté, nic to nehlásí ani nepípá, ale každé spuštění kamery to zvuk vydává.Bohužel nejde, jedině pokud ztlumíš všechny zvuky.