- 55
No jestli se nebudu moc stydět za výsledek, tak dámPak tu dej foto výsledku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No jestli se nebudu moc stydět za výsledek, tak dámPak tu dej foto výsledku.
Řešil jsem s Aspektou odřeninu předního nárazníku loni, když mě to odřela jedna paní při parkování. Naštěstí jsem měl svědka a paní nechala auto hned vedle, tak to šlo z jejího zákonného pojištění. V Aspektě přelakovali celý nárazník , nejprve přebrousili, pak základ a další vrstvy. Celkem to trvalo asi týden, na prvý pokus se to prý nepovedlo (mám Soul Red), tak to předělávali. Prý se stříkají 4 vrstvy a každá musí uschnout. Dopadlo to celkem dobře, sice tam vidím při vhodném světle rozdíl v odstínu barvy na plastu vůči barvě na blatníku, ale pokud na to neupozorním, tak si toho moc lidí nevšimne. Rozdíl barvy na plastu vůči plechu se už tady diskutoval několikrát a vidím ho i u plastu na zadních dveřích, kde je lak původní. Cena byla téměř 30tis. včetně náhradního auta a plastu kolem mlhovky. Ale šlo to z pojištění, tak si možná cenu trochu nadsadili.Mate nekdo zkusenosti z Aspektou v Plzni ?
Aspekta mně přelakovávala (nebo nechala přelakovat) přední díly v rámci záruky a v pohodě. Jen to trvalo 14 dní noTak i na me doslo. Odreny bok zaparkovaneho auta pres noc v Plzni. Z kameroveho zaznamu, ktera byla pobliz, se bohuzel nic nezjistilo, nemela viditelnost na inkrimovane misto. Tzn, budu to resit z havarijniho pojisteni. Mate nekdo zkusenosti z Aspektou v Plzni ? Servisuju auto tam, tak je to prvni volba, kam bych to dal, ale vim, ze dobre chytnout lak a rozlestit to nemusi dopadnout vsude uplne dobre. Malinko jsou odreny i dvere, ale tam
by rozlesteni mohlo pomoci.
Jakym zpusobem si myslite, ze bude oprava delana ? Prelakovani stavajicich dilu ? Nebo vymena s lakem ? Promačknuté není nic, lak popraskaný také není.
Zobrazit přílohu 35741 Zobrazit přílohu 35742
Ahoj, teď jsem řešil něco podobného. Podle servisu musí nárazník dolů a zkontrolovat, jestli není poškozená výztuha.Ahoj, mate nejake doporuceni, kdo by vedel hezky opravit tenhle "tukanec"? Ideal Ostrava a okoli