- 1 383
no já už je mám sice taky doma, ale budou tam 3 týdny čekat na repasované disky no aspoň mám čas sehnat jeden náhradní ventilek (čidlo)už jsou doma, krasavice
btw: měníš jen jedno spodní rameno nebo radši obě současně
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
no já už je mám sice taky doma, ale budou tam 3 týdny čekat na repasované disky no aspoň mám čas sehnat jeden náhradní ventilek (čidlo)už jsou doma, krasavice
Jděte už někam,to jsou příspěvky o hovně
Jak myslíš paneTady snad všichni jezdí na limitu pneumatik,při naší různorodosti asfaltových povrchů,vybrat pneu?Nemožné.nikoli o hovně, o pneumatikách, pane kolego .... byť některé se mohou onomu zmiňovanému skupenství velmi přibližovat
Budeš mooc moc spokojenjsou tam! Už se na ně těším v provozu !
Od toho väčšia blbosť je už iba zjazdiť zimné pneu v zime.Toto jsou sice videa výrobců, ale rozhodně mají zimní a letní gumy svoje opodstatnění
a myslet si, že sjíždět zimáky v létě je dobrý nápad je podle mě totální blbost a alibismus