Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ty jsi hroznej prudilZobrazit přílohu 8591
Pre info: Jazdim na celorocnych
To nee, ale musíš mít z Mazdy potvrzení, že tento rozměr je možný = další love + fronta na magistrátu a zapsání do TP.No jestli jsem to dobře pochopil, tak by neměl být problém ho tam nechat dopsat...
MFS je pouze označení, zda má pneu ochranu ráfku (u 17" Dunlopů bych řekl standard ). Co se hlučnosti týče, tak zesílené XL ji mají papírově stejnou, jako nezesílené respektive je to označení "extra load" - pneu má vyšší zátěžový index (v tomto případě 94 vs. 91). Takže bude spíše XL teoreticky tvrdší a hlučnější (málokdo rozpozná).
S jízdními vlastnostmi budeš určitě spokojen, jako @Vitus s eRTéčkama
S typovým listem nemusí. Stačí štempl od STK - technik K a na magistrát za 50 Kč.To nee, ale musíš mít z Mazdy potvrzení, že tento rozměr je možný = další love + fronta na magistrátu a zapsání do TP.
Jestli často divočíš, tak si kup něco prověřeného.Zdar, nedávno som kúpil Mazdu 6 GH. Je obutá do nových pneu Altenzo Sports Comforter+ 225/45 R18 95W XL . O značke Altenzo som nikdy nepočul, tak som si do gúglu hodil, koľko orientačne stoja tie gumy. Prekvapila ma prinízka cena - okolo 1300 Kč/kus. Vzhľadom na to, že "značkové" gumy začínajú cca na 3000Kč/kus, veľmi dôvery v tieto gumy zatiaľ nemám. Zatiaľ mám najazdených pár km, takže sám neviem povedať, ako sa Mazda na tých gumách chová... a popravde sa mi ani veľmi nechce skúšať koľko znesie a kedy už pôjde v tiahlej zátačke do šmyku Aký máte na to názor? Radšej by ste to vymenili za iné, alebo ich vkľude zodrali? Díky