- 365
Jak tě tak znám, kdybys jezdil tu cestu, kterou jezdím, taky bys to tam řezal, to jinak nejdeNesmíš cestou do práce tak řezat zatáčky 🤣
Teď jedu druhou sezónu zimní a taky už začínají být ty bočnice ohoblované 🤦♂️ a to je foukám na 2,4-2,5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jak tě tak znám, kdybys jezdil tu cestu, kterou jezdím, taky bys to tam řezal, to jinak nejdeNesmíš cestou do práce tak řezat zatáčky 🤣
Naprosto skvělá guma. Už před cca 10 lety jsem jí jezdil a byl maximálně spokojený viz historické příspěvky zde ve vláknu. Například https://www.mazdaklan.cz/threads/pneumatiky.96/page-2#post-7121 (tyjo to to letí co @LadyDoubleElDnes dovezli Dunlop sport maxx jednomu kolegovi na oktu rs. Vypadaji moc hezky a navíc mají treadwear 240. Na mokru Áčko spotřeba Béčko. Na sportovní svezení by mohli být celkem gut.....
Zobrazit přílohu 50127
Jestli to nebude podobné jako s Turanzama (a ostatně vlastně všemi ostatními komponenty od brzd počínaje, které jsou jasně zadané od výrobce s ohledem na finální cenu) protože potom aftermarketové brzdy nebo gumy následně fungují lépeSnad se nejak u Bridge polepsili, s tema Potenzama...
Toto presne som nedávno riešil pri výbere zimných pneu, budem to riešiť cca za mesiac s letnými. V testoch vyhrávajú gumy, ktoré neexistujú v rozmere, ktorý potrebujem a naopak môj rozmer je málokedy testovaný.Každopádně doba a technologie pokročily a teď jsem nějakou dobu lapen velkou spokojeností ke značce Goodyear a jsem zvědav co mě donutí vyzkoušet zase něco nového (určitě zase nedostupnost nějakého rozměru jako nyní).
GY efficient grip performance 2 mám v rozměru 215/55 R17 na druhém autě. Co se týká jízdních vlastností výborná guma, navíc tichá a oproti předchozím Continental EcoContact i komfortní. Za mě jediné mínus výška nového vzorku a zatím se mi u nich zdá jen průměrná výdrž, ale v mém případě je to dost ovlivněno jízdním stylem. Gumy na tomto autě dostávají zabrat ve smyslu časté otáčení auta na místě a prakticky soustavné zrychlování a brzdění při velmi krátkých trasám členitým terénem (delší plynulé jízdy jsou v menšině). Jestli je koupíš, změř pro zajímavost výšku vzorku u těch 19".Zatiaľ to vidím na GOODYEAR EFFICIENTGRIP 2 SUV 225/55 R 19 - v testoch dopadla väčšinou celkom na pohodu. GY si ľudia celkom chvália (často ale v iných rozmeroch), tak uvidíme.
Tak přesně za tohle mě moje bažina straší v noci i teď po 7 letech, co už s námi není 🤫🤣 ale Tvoje tvrzení můžu jen potvrdit, Ty jsi je nikdy nešetřil 💪 ale bylo to krásný, moc ráda vzpomínám..Naprosto skvělá guma. Už před cca 10 lety jsem jí jezdil a byl maximálně spokojený viz historické příspěvky zde ve vláknu. Například https://www.mazdaklan.cz/threads/pneumatiky.96/page-2#post-7121 (tyjo to to letí co @LadyDoubleEl![]()
)
Přesně samé Michelinky jsem po googlování a konzultaci v pondělí na PneuOk taky objednal. Sice nejsou nejekologičtější na spotřebu, prostě víc lepí, ale měly by být dobré na vodu na vozovce. I na suché vozovce.Tak nakonec kašlu na alternativní disky pač se mi nic extra nelíbí.
Nové papuče právě přišli.
DOT 4723Zobrazit přílohu 50256
Samsung S22 256GB Tapatalk
DOT a země výroby?Tak nakonec kašlu na alternativní disky pač se mi nic extra nelíbí.
Nové papuče právě přišli.
DOT 4723Zobrazit přílohu 50256
Samsung S22 256GB Tapatalk
Na to s.re pesSice nejsou nejekologičtější na spotřebu
DOT a země výroby?
Jsem rád, že se cca po 5 letech shodnemeS hlucnosti je to taky vseljak, EU stitek je imho k nicemu (stejne jako s prilnavosti za mokra a odporem), nezavisle testy ukazuji jinak a vlastni zkusenost taky. Ted jsem se dival a ty moje Hankooky 4S2 maji byt hlucnejsi (stitek 72 dB), nez Potenzy S001 (stitek 68 dB). Pritom jsou velmi vyrazne tissi... Za kazde rychlosti, za kazdych podminek. A ten rozdil je opravdu obrovsky a presne opacny, nez ukazuje stitek. V mnoha testech ty Hankooky byly za nizkou hlucnost chvalene, takze shoda je s nezavislymi testy, nikoliv stitkem - a to je moje trvala zkusenost.