Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Assymetric mi vyšly googlováním jako první náhradní volba místo PS, takže určitě budou dobré, a navíc byly i malinko levnější než PS Michelinkyže PS jsou špička bych netvrdil, za mě Assymetric fungovaly stejně a po delší dobu
No jo no, zkusenost obohacena o nejakeJsem rád, že se cca po 5 letech shodneme
podvozek - Pneumatiky
mají udávanou vyšší hlučnost než všechny ostatní Zrovna EU štítky bych nebral jako směrodatné měřítko hlučnosti ;)www.mazdaklan.cz
Spicky muzou byt i dve, ne?že PS jsou špička bych netvrdil, za mě Assymetric fungovaly stejně a po delší dobu
Ahoj, co ty Nexeny? Jaká spokojenost po dvou letech? Mám možnost je teď taky koupit za slušnou cenu v rozměru 215/45/17 na GG, tak přemýšlím, jestli do toho jítJá letos na doporučení v pneuservisu taky obul GHčko do Nexen N Fera sport, tak jsem na ně zvědav. Ale na autě je ještě nemám, tak jsem zatím stále v očekávání...
Podívej já jsem spokojen, mám tam ty Nfera sport SU2, předtím jsem měl Hankook ventus V12 evo2 a nějak v tom nevidím zásadní rozdíl, letos je ještě dojezdím a pak se uvidí, co dál.Ahoj, co ty Nexeny? Jaká spokojenost po dvou letech? Mám možnost je teď taky koupit za slušnou cenu v rozměru 215/45/17 na GG, tak přemýšlím, jestli do toho jít
Nasadil jsem teď nové Eagle F1 Asymmetric 6 245/40R19 a 275/35R19 (oboje XL) a jsem příjemně překvapený tichostí a že komfort při stejném tlaku (2,9 všude) je stejný jako zimní SottoZero 3 245/45R18.No jo no, zkusenost obohacena o nejakectyripet dalsich odlisnych dezenu...
Spicky muzou byt i dve, ne?
Na jaké auto jsi dával taková monstra? To bude asi pořádný výkon..Nasadil jsem teď nové Eagle F1 Asymmetric 6 245/40R19 a 275/35R19 (oboje XL) a jsem příjemně překvapený tichostí a že komfort při stejném tlaku (2,9 všude) je stejný jako zimní SottoZero 3 245/45R18.