Ten clanok je jednym slovom subjektivny. Nebudem urazat toho typka, ale je to totalna haluz. Adac vobec nie je smerodajny. Tych testov je kvantum a aby si niektore znacky zaplatili vsetky, neverim. Proste je to prilis vyrovnane. Staci sledovat typka z tyrereviews, jeho videa, vysvetlenia, porovnania. Zmesi sa kazdy rok menia, preto su kazdy rok ine vysledky. Pneu ma ine chovanie v inom rozmere, moze byt pouzita ina zmes podla rozmeru. Preto je dolezite pri testoch pozerat aj na to. A neriadit sa vyberom 18tok podla testu 16tok. Servisaci su casto lenivy a vadi im, ked clovek vie prilis vela, pretoze ho nemozu oklamat. Cest vynimkam. Bavi ma, ake hluposti niektori dokazu vypustit ked sa s nimi bavim v servise. Najlepsi su ti v pneuservisoch. Ale to je na dlho
Test pneu ma byt voditko, nie rozhodovaci parameter. Pomocka k tomu, aby som si vybral co potrebujem a tak sa rozhodol. Prejdem si 5 testov napr, vyhodnotim cca priemer umiestneni, plusy a minusy pneu, co ocakavam a tak vyberam. A subjektivne pocity ludi su na druhom mieste. Odrazaju skor najazd pneu, teda kolko vydrzia. Realne vlastnosti ako brzdne drahy, ovladatelnost a hlucnost nemaju sancu ludia objektivne posudit. Na to su tie porovnania. Pacilo sa mi jedno video
ako ukazal pneu aj po teste. Krasne vidno aj opotrebenie, ked sa ide na hrane. A podla tohp sa da vyhodnotit aj vyvazenost pneu. Co z toho, ze Conti ma naj casy, ked sa zacne drobit guma. Inak Autobild ma podla mna naj testy.