Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V minulém týdnu jsem sundával GY UGP+ a jsem s životností naopak velice mile překvapen. Zadní stále skoro jako nové (vzorek 8,5 mm) a přední méně o 1 mm (vzorek cca 7,5 mm) za cca 13 000 km. S takovou je budu mít opravdu dlouhoNedalo mi to, jezdím do dvou (třech) pneu-servisů, a tak jsem je oslovil, jestli pro tu (za mě mizernou) trvanlivost pneumatik mají vysvětlení......
Nezbývá, než se s tím asi smířit…
před rokem byla taky dost dobrá koupě Nexen N Fera. Myslím, že jsi je kupoval @Doofer, tak by ti mohl dát doporučeníVypadá to, že nové auto je zatím v nedohlednu a budeme muset řešit i nové letní na 6ku. Co by jste doporučili jako takovou volbu rozumu? Upřímně se mi za to moc nechce dávat, protože já na tom ujedu maximálně pár tisíc km, než půjde 6ka z domu a ve výsledné ceně při prodeji to nikdo moc neocení, ale zase nechci žádné úplně šmejdy.
Důležité jsou pro mě vlastnosti na mokru ( v B docela dost prší) a mohly by být tišší. Koukám na ty Hankook Ventus S1, je ještě nějaká jiná zajímavá varianta?
@tommas v 2/2021 jsem koupil Nexen 225/45 R19 96W XL N Fera SU4, takže jsem na nich jezdil loňské léto a mohu zodpovědně říct, že s nimi nemám problém a klidně je doporučím. z pneu po roce ubylo nepatrně, jsou tiché, nepískají a rychlejší průjezd zatáčkou zvládají také v pohodě. do nějaké krizové situace jsem se s nimi nedostal a také nutno říct, že nejsem řidič "závodník", takže v tomto ohledu recenzí neposloužím.. každopádně suma sumárum pro takovéto "domácí žvýkání" naprosto poslouží. cena/výkon IMO ideální volba. zdar a sílupřed rokem byla taky dost dobrá koupě Nexen N Fera. Myslím, že jsi je kupoval @Doofer, tak by ti mohl dát doporučení
Nenasiel som ziadne bazarove pneu na dany rozmer...Osobne by som na tom nejazdil. Ak mas obmedzeny rozpocet, ja by som siel radsej do lepsej pneu z bazaru, ktora je minimalne pouzivana, ako do lacnej novej z obchodu.
Já je prodával (Bridgestone co sem tam dostal ze salonu) ve velmi krásném stavu - po jedné letní sezóně teď nevím asi za 4000,- leželi tu na bazaru několik měsíců kdybys řekl 300€ měl bych z toho větší radost ?Nenasiel som ziadne bazarove pneu na dany rozmer...
Ak nove, tak pozri Nexen a Kumho. Alebo bazor malo jazdane. Tie Pirelli napr. Tu pisa mozna dohoda a uz ich predava druhy mesiac.Pripadne mi viete poradit nejake nenarocne letne pneu do 300e? (215/45 R18)
Kumha jsou osvědčená levná značka, Škodovka je dává i do prvovýroby.Ak nove, tak pozri Nexen a Kumho.
Diky, nieco take by som vzalAk nove, tak pozri Nexen a Kumho. Alebo bazor malo jazdane. Tie Pirelli napr. Tu pisa mozna dohoda a uz ich predava druhy mesiac.
Bridgestone turanza bazár - Auto | Bazoš.sk
Auto - Bridgestone turanza bazár. Vyberajte z 329 inzerátov. Predaj ľahko a rýchlo na Bazoš.sk. Cez 400 tisíc užívateľov za deň.auto.bazos.sk
a Nexen dela nektere ve Zline tusimKumha jsou osvědčená levná značka, Škodovka je dává i do prvovýroby.