Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nebude to i hodně těmi pneu? Já mám jeste původní gumy z výroby myslím že ročník gum je 2015 a jako jsou tvrdé jak kolečka od skejtu, takže příští sezónu jdou do "popelnice" a budu hledat gumy s co nejnižším hlukovym indexem ?Já mám třeba odhlučněné všechny dveře včetně pátých, kapotu a podběhy z vnější strany. Celkově je auto při jakékoli jízdě mnohem tišší od hluku zvenčí a je to fakt znát. Nicméně co zůstalo téměř stejné, je hluk od kol, respektive kamínky nebo voda se výrazně odhlučnila, ale to legendární hučení od kol při hrubším asfaltu zůstalo téměř stejné a myslím si, že je to dáno celkově zpracováním. Třeba 25 let starý Peugeot má ukázkově tiché odvalování, ačkoli tam je výhoda i v malých 15 palcových kolech. Mám možnost ještě vytlumit zadní podběhy z kabiny, ale je to další váha navíc a celkem pochybuji, že to nějak výrazně pomůže. Je to jeden z mála neduhů na korejských a japonských vozech.
Az na takovou drobnost, ze kdyz jsem je pred rokem shanel, tak jsem je v potrebnych parametrech (rozmer a rchlostni index) pro 18 nesehnal...GY Eagle F1 Asymmetric 5 nebo 6, chovají se podobně, na mokru a vodě jsou o dost lepší a zatím neztratily nic z vlastností, u PS4 jsem po 3tkm už cítil ubytek přilnavosti
A hlučnost? ?GY Eagle F1 Asymmetric 5 nebo 6, chovají se podobně, na mokru a vodě jsou o dost lepší a zatím neztratily nic z vlastností, u PS4 jsem po 3tkm už cítil ubytek přilnavosti
Conti TS870p mám sedmnáctky na GJ, a musím tu gumu opravdu pochválit. Tichá, na mokru i na sněhu výborná. Bral jsem je protože zrovna neměly žádné jiné skladem a chtěl jsem gumy hned a nelituji.SIce jsme uprostřed léta, ale přišlo mi "upozornění" z e-shopu, kde nakupuji docela dlouho v Belgii pneu, že se vyprodávají poslední pneu za staré ceny (předpokládám tedy DOT 2021) před zdražením a jelikož bych musel stejně za pár měsíců jinak řešit zimní v rozměru 225/45/R18, tak toho asi využiju.
Dá se říct, že se mi v rozmezí jednotek EUR za kus nabízejí Dunlop Wintersport 5, Michelin Pilot Alpin 5, Goodyear UltraGrip Performance +, Conti TS870P, případně lehce levnější Bridge Blizzak LM005. Jde mi hlavně o jízdu na mokru, tichost. Samozřejmě jde i o trakci na sněhu - to ale není tak důležité, protože je to na 4x4.
Je něco z toho, co určitě ne nebo naopak určitě ano?