Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já bych vzal Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5. Poměr cena výkon asi nejlepší.Nenašel jsem přímé vlákno, tak se zeptám tady. Na M3 BN mám pneu z výroby Michelin Pilot Sport 3 215/45/R18 a podle DOT už mají pomalu odslouženo.
Přemýšlím za co je nahradit, co byste doporučili? Zda novější Pilot Sport 4 nebo něco jiného?
Má třeba smysl přemýšlet o 225/45? Neztratí hodně z akcelerace kvůli ztátě výkonu v šíři pneu? Co třeba kvalitní celoročky jestliže žiji v Praze a na hory jedu fakt vyjímečně, ale v letním období si zase celkem užívám sportovní jízdu na okreskách?
Horší je, že v rozměru 215/45 r18 se nedají sehnat. Buď jen asymm 2 nebo 3. Nebo pak až 225/45, ale to už doporučují na disk 7,5" a ne 7".Vem ty GY Asymm 6 nebo aspoň 5, fungují o poznání líp než PS4
Jedno to není, jednou je ten rozměr daný tak bys ho měl dodržet, leda by sis zapsal do TP třeba nová kola v jiném rozměru a k nim by ti vypsali i alternativní rozměry pneu. Ale samozřejmě dát si můžeš cokoliv, jen to neprojde technickou a při nehodě bude problém taky. Já bych v tvém rozměru volil třeba Hankook s1 evo3.No moc nerozumím, proč je v šíři pneu člověk omezen dle TP. Přeci je jedno, jestli si danné velikosti kol zvolím 195/205/215/225.
V 225 lze sehnat větší výběr/lépe to vypadá a nepatrně zlepší jízdní vlastnosti.
Nicméně pokud se musím držet 215, tak bude asi nejlepší volba ty PS5. V tomhle rozměru asi nic zajímavějšího.