Nabster
výkonný člen KLANu
- 308
Ahoj všem a díky za reakce. Váhám mezi Continental a Bridgestone, conti mi přijdou parametry a výsledky lepší. Zatím jsem nakloněn k nim. Počítám že by mi mohli vydržet na 4 sezóny, tedy cenový rozdíl úplně neřeším, na 4 letech to je nic. Primární je pro mě bezpečnost jízdy, tedy jak drží na vozovce ....2 autosedačky vzadu
Nabster: bydlím Rudná u Prahy (na D5) a jezdím primarne do práce na Borislavku, tedy dálnice, okruh, Evropská. Pak tak jednou za měsíc pravidelně do Jižních Čech za rodiči.
M3grey: litaky mám oboje, ale do centra nejezdím. Prakticky denně garáž doma <-> parkovací stání v podzemních garážích práce. Pak jih a výlety.
MichalP: v TP mám 97V, ale v tomto indexu jsem je v mých rozměrech nenašel. Na 101 nelpim, Mazda 6 je dle mého poměrně lehké auto a max rakev na střeše.
Kubík: to je fajn info, nájezdu tak 15 tis ročně, víc léto tedy počítám že 4 roky by mi mohli taky ydržet
Sice jezdíš po dálnici, kolem Prahy, ale osobně přemýšlím, jestli je opravdu nutné mít dvě sady. Goodyear vector 4session Gen3 jsou velice povedené gumy. Měl jsem druhou generaci na předchozím autě a zvládali i dálnice bez problémů a občas výlet k rodičům do Orlických hor. Samozřejmě je to pořád kompromis mezi letní a zimní pneumatikou.
Jezdíš sportovně?