- 2 753
A to máš konkrétně jaký Continentaly?Je to snadné - pokud ti 4mm vyjdou v létě, tak to nějak dojezdíš/muzes na nich ještě chvilku jezdit v závislosti na tom jaký jsi ,,střelec” ono totiž ani letní pneu pod 4mm už nefunguje jak má a poznáš to v dešti - osobně bych jezdil max do 3mm.
No a pokud mas 4mm v zimě tak nahodíš nové hned.
Ty Conti měli 8,5mm nové teď mám 6mm a najeto na nich 40 tisíc km tedy je to už teď vysoce za tím co jsem očekával - můj odhad byl 20-25 tisíc km když všichni říkali jak ty celoročky v létě mizí před očima - velký prd - ta pneu díky pravidelnému měření mizí v létě skoro stejně jako v zimě minimálně tato konkrétní.
Než se dostanu na 4mm bude mít pneu 70 tisíc km - opravdu mě nebude trápit ze ji eventuelně nedojezdim na 2mm to bych nedělal ani s letní pneu.
Dosud mi nejvíc dali letní Michelin tam se dalo dostat 40 tisíc km. Jinak Bridgestone, Dunlop, Goodyear co sem jezdil cca 25-30 tisíc km a teď mám celorocku která už překonala životnosti cokoliv co sem měl a ona je prakticky v polovině použitelného dezenu při stejný cene co stojí letní/zimni od premiovych výrobců.
Samsung S22 256GB Tapatalk