Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano, zazpíváme si! Všechno marné. Nic jiného se dělat nedá...
To je smutné. To je to Mitsubishi?Podál jsém tež dvé soudní žaloby. To co dokazál ten podník - nemá obdoby. Nabízejí skvéle služby - díký jéjich práci jsém príšel o vůz. Děkují panům.
Clovek se nakonec dozvi i nejake zajimavosti (nejspis vyplyvajici z nedostatecneho cteni podminek kupni smlouvy). Me prave vrtalo hlavou, jak je to s tou triletou vs. dvouletou zakonnou zarukou. Tady se to rozepisuje jako zaruka na "cely vuz" a "komponenty vozu".Případ pokračuje. Podané odvolání zamítnuto za 27 684,80 Kč. Podáno dovolání k Nejvyššímu soudu.
Ja jako OSVC ani to ne, ale jasne. Jen jsem to chtel rict, ze jsem to poradne pochopil az ted z toho uvedeneho rozsudku.
Upřímně, ono lidí, co čte manuály rozsahu telefonního seznamu, moc nebude. Těžko to někomu vyčítat, pokud není fanda do aut. Nikdy ale nebývaly auťáky tak složitý, jako dnes. Kontrolní otázka: vaše partnerky ty návody čtou?...Nicméně je zajímavé celou tuto kauzu sledovat a celé to pramení jen z toho, že bývalý mazďák nečte jak podmínky smlouvy, tak ani manuál k vozidlu a vše to započalo prakticky nevhodným výběrem motorizace k jeho potřebám, které tady pak uváděl. Aspoň poučení pro nás ostatní...
musíš ten požadavek lépe podat... miláčku když si přečteš ten rychlý manuál a zodpovíš správně 3 namátkou vybrané dotazy, tak ti koupím / přidám na... a to bych se divil, kdyby to nezabraloNe, opakovane jsem ji nutil aspon ten maly rychlo-navod a nic .
Kdyby mne tady pan CENZUROVÁNO neblokoval tak bych to tady všem pěkně vysvětlil. Piše tady úmyslně CENZUROVÁNO. Co ale čekat od CENZUROVÁNO?Clovek se nakonec dozvi i nejake zajimavosti (nejspis vyplyvajici z nedostatecneho cteni podminek kupni smlouvy). Me prave vrtalo hlavou, jak je to s tou triletou vs. dvouletou zakonnou zarukou. Tady se to rozepisuje jako zaruka na "cely vuz" a "komponenty vozu".
Koukám, kolego, stará škola... Ona nemá vlastní kreditku?musíš ten požadavek lépe podat... miláčku když si přečteš ten rychlý manuál a zodpovíš správně 3 namátkou vybrané dotazy, tak ti koupím / přidám na... a to bych se divil, kdyby to nezabralo
Podívej nějakou plastovou kartičku ze své banky má, ovšem s tím já nemám nic společného. obecně nejsem zastáncem výplat jakýchkoliv prebend, ale v tomto případě bych pro dobro věci (Mazdy) udělal asi výjimkuKoukám, kolego, stará škola... Ona nemá vlastní kreditku?
Však podle toho rozsudku to je marnej boj a zbytečně projebaný peníze. Pokud nevylezou na povrch jiný skutečnosti, tak to nemá šanci vyhrát.Případ pokračuje. Podané odvolání zamítnuto za 27 684,80 Kč. Podáno dovolání k Nejvyššímu soudu.
Však podle toho rozsudku to je marnej boj a zbytečně projebaný peníze. Pokud nevylezou na povrch jiný skutečnosti, tak to nemá šanci vyhrát.