Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A co vsechno tam mas? Na kolik to vyjde? Jestli by se to oplatilo.
Neoplatilo by se ti to, jen za HW jsou to desitky tisíc a pak ještě SW...Je to jen pro lidi které bavi utrácet spoustu penez a pak dostat par kilowatu navícA co vsechno tam mas? Na kolik to vyjde? Jestli by se to oplatilo.
Čau @king dave Nevíš, jestli tímhle zásahem do motoru přijde člověk o záruku? Mám M3 2018. DíkVčera jsem byl v Polsku u Disi tune na remap motoru G120.
Od spodu se mi zdá, že motor mírně zlenivěl. Ovšem co je bomba a pro mě neskutečný zážitek,že po překročení 4 tis otáček motor tahá jak blázen. Dříve jen řval a nic se nedělo. Předjíždění je teď radost.
Trošku mě mrzí ten spodek. Ale až vyjedu Orlen 95 benzín,tak zkusím natankovat nějaký 98 oktan. Třeba se motor ještě probere....
A pak co ? Odešlou ECU do Japonska na expertízu aby pak řekli "všechno vám funguje tak tady je faktura za výměnu oleje a nashledanou" ?Tak stacilo by,kdyby se v tom projeli,ne? Jestli to auto trochu znaji a vi,ze od 4 tis. netahne, tak by to poznat mohli.
Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk
Tak stacilo by stahnout tu mapu, zjistit,ze se lisi od origo, a pak pri pripadne vade motoru se vymluvit na to,ze zaruka se na to nevztahuje,protoze se do toho vrtalo a motor pracoval jinak,nez jak to naladil vyrobce.A pak co ? Odešlou ECU do Japonska na expertízu aby pak řekli "všechno vám funguje tak tady je faktura za výměnu oleje a nashledanou" ?
No snad si nemyslíš že se při garančce se s tímhle budou zabývat A určitě autorizák bude porovnávat palivovou mapu A už určitě už jen na popud zkušební jízdy po běžný garančceTak stacilo by stahnout tu mapu, zjistit,ze se lisi od origo, a pak pri pripadne vade motoru se vymluvit na to,ze zaruka se na to nevztahuje,protoze se do toho vrtalo a motor pracoval jinak,nez jak to naladil vyrobce.
Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk
Ok, tak pri garancce ne, ale nevim,jak v pripade nejake poruchy - treba toho motoru,kdybych to resil jako reklamaci.No snad si nemyslíš že se při garančce se s tímhle budou zabývat A určitě autorizák bude porovnávat palivovou mapu A už určitě už jen na popud zkušební jízdy po běžný garančce
Pamatuju si že takhle fabrika "poprosila" že si chce stáhnout CX7 z ČR do Japonska,když do ní za jízdy bouchnul blesk, ale že by kvůli tomuhle se posílala palivová mapa na expertízu do Mazdy
Sorry jako....
V autorizáku pokud se jim nebude zdát chování auta, tak maximálně kliknou v IDS na přehrát ECU a řeknou "máte to opravený pane"